Windows 11 yüklerken 0xC1900101-0x40017 boot hatası

Kadir75

Kilopat
Windows 10'dan Windows 11'e yükseltirken bu hatayı alıyorum. Kaç defa denedim hep böyle oluyor, sorun nedir çözümü neler yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 2.jpeg
    2.jpeg
    57,3 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Windows 10 içinde bile sürüm geçişi yaparken benzer bir hata aldım. Saatlerce uğraşmama ve log dosyalarına bile bakmama rağmen çözemedim. Tonlarca sebebi var deniliyor. Örneğin sistemde takılı bir USB veya SD kart bile buna sebep olabiliyor.

Güncelleme: Forumda bir arkadaş USB'ile ISO hazırlayarak çözmüş. Rufus ile ISO yapın, yükseltmeyi USB'den başaltın.

Windows 10'dan Windows 11'e yükseltirken bu hatayı alıyorum. Kaç defa denedim hep böyle oluyor, sorun nedir çözümü neler yardımcı olur musunuz?
Benzer bir sorunum vardı. Win 7 Ultimate'tan Win 10'a yükseltmeye çalışıyordum. İkinci önyükleme aşamasında başarısız oldu. Gelişmiş önyükleme ayarında sürücü imzasını devre dışı bıraktıktan sonra yükseltmeye devam etmeyi başardım. Gibi bir cevap almışlar deneyiniz.

Bende normalde Windows 10 yüklerken bile böyle hata oluyor bunu demeyi unutmuşum.

Dosya Ekleri

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 38
Bende normalde Windows 10 yüklerken bile böyle hata oluyor bunu demeyi unutmuşum.
Sistem açılıyorsa yönetici olarak Komut istemini çalıştırıp sfc /scannow komutu ile sistem onarması yapabilir misiniz ?.Sonra Yükseltmeyi deneyiniz büyük ihtimalle sistem dosyalarında bir sıkıntı var.Hatta mümkünse yedek alıp temiz kurulum yapınız.

Sistem açılıyorsa yönetici olarak Komut istemini çalıştırıp SFC /scannow komutu ile sistem onarması yapabilir misiniz? Sonra Yükseltmeyi deneyiniz büyük ihtimalle sistem dosyalarında bir sıkıntı var. Hatta mümkünse yedek alıp temiz kurulum yapınız.

Aynen dediklerinizi yaptım hiçibiri olmadı. Halen da Windows 10 açılırken böyle oluyor ve bilgisatarı fişden çekip takınca tekrardan açıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı