Benzer bir sorunum vardı. Win 7 Ultimate'tan Win 10'a yükseltmeye çalışıyordum. İkinci önyükleme aşamasında başarısız oldu. Gelişmiş önyükleme ayarında sürücü imzasını devre dışı bıraktıktan sonra yükseltmeye devam etmeyi başardım. Gibi bir cevap almışlar deneyiniz.Windows 10'dan Windows 11'e yükseltirken bu hatayı alıyorum. Kaç defa denedim hep böyle oluyor, sorun nedir çözümü neler yardımcı olur musunuz?
Sonucu bildirirseniz sevinirim kolay gelsin.Tamamdır dediklerinizi deneyip yazacağım.
Sistem açılıyorsa yönetici olarak Komut istemini çalıştırıp sfc /scannow komutu ile sistem onarması yapabilir misiniz ?.Sonra Yükseltmeyi deneyiniz büyük ihtimalle sistem dosyalarında bir sıkıntı var.Hatta mümkünse yedek alıp temiz kurulum yapınız.Bende normalde Windows 10 yüklerken bile böyle hata oluyor bunu demeyi unutmuşum.
Sistem açılıyorsa yönetici olarak Komut istemini çalıştırıp SFC /scannow komutu ile sistem onarması yapabilir misiniz? Sonra Yükseltmeyi deneyiniz büyük ihtimalle sistem dosyalarında bir sıkıntı var. Hatta mümkünse yedek alıp temiz kurulum yapınız.
Aynen dediklerinizi yaptım hiçibiri olmadı. Halen da Windows 10 açılırken böyle oluyor ve bilgisatarı fişden çekip takınca tekrardan açıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.