Windows 11 yüklerken 100'de kaldı

Masquridea

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Windows 11 yüklerken bu şekilde 100 de kaldı ilerlemiyor geri de gitmiyor herhangi bir aksiyon da vermiyor. Ne yapmam gerekiyor?

Ciddi misin dalga mı geçiyorsun.
Dostum ben bilgisayarı yeniden başlatmayı denemeden gelip buraya böyle bir konu oluşturacaksam devlet hastanesinde sıra verirken bilgisayar hakkında 2 tuşa basmaktan başka bir bilgisi olmayan 50+ memurlardan farkım olmayacaktır. 8 kere yeniden başlattım.

Hocam belirtemeişsiniz yani ben nereden bileyim burada biz deneyip yapmaya çalışıyoruz yani yeniden başlatınca olur genelde diye söyledim. Her neyse hocam en iyisi format atmanız olacaktır dosyaları istiyorsanız Media creation ile indirebilirsin format atarsanız kat kat çok daha iyi deneyim yaşayacaksınız ama dosyalar diyorsanız buyurun yükleme yardımcısı ile indirin.

Hocam Windows 10 kurtarma dosyasını bilgisayarın yerel depolamasına kaydedip o şekilde yapabileceğim bir yol var mı ISO ile kurulumda?

Hocam Windows 10 kurtarma dosyasını bilgisayarın yerel depolamasına kaydedip o şekilde yapabileceğim bir yol var mı ISO ile kurulumda?

Hocam disk yöneticisine girin yerel diskten biraz parça koparın kurtarma medyasını oraya atın ISO ile kurulumda onu silmeyin sadece Windows 10 diskini biçimlerindirin kurtarma medyası güvende kalacaktır ama uğraşmak isemiyorsanız flash belleğe Windows 11'i yazdırdıktan sonra içine kurtarma medyasını atın güvende kalacaktır Windows kurulumunu bozmaz.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…