Arda 30 Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Windows 11 kurmak istiyorum ama böyle bir hata alıyorum. PC'ye reset atmadan çözümü var mı? Dosya Ekleri hata.PNG 17,4 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 1 Temmuz 2023 #2 Sürprizbozan: buradan izle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürprizbozan: buradan izle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Arda 30 dedi: Windows 11 kurmak istiyorum ama böyle bir hata alıyorum. PC'ye reset atmadan çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartınızda Güvenli önyükleme yani Secure Boot özelliği varsa BIOS'tan bu ayarı açmanız lazım artı olarak TPM2.0 Zorunluluğuda mevuct.
Arda 30 dedi: Windows 11 kurmak istiyorum ama böyle bir hata alıyorum. PC'ye reset atmadan çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartınızda Güvenli önyükleme yani Secure Boot özelliği varsa BIOS'tan bu ayarı açmanız lazım artı olarak TPM2.0 Zorunluluğuda mevuct.