Windows 11 yüklerken "İlgilenmeniz gerekenler" hatası

mertcan1570

Yoctopat
Daha fazla  
Windows 11 Insider ile yüklerken bu ekran geliyor nasıl çözebilirim? Delilik aslında yüklemek biliyorum riski seven biriyim deneyeyim sevmesem Windows 10 geri dönülüyormuş onu yaprım.

Desktop Screenshot 2021.06.29 - 01.39.08.83.png

Bu konuda aynı hatayı yaşadığım için biraz araştırma yaptım ve sonucunda aynı hatanın geçen sene Windows 10 Insider programında da yaşandığını buldum. Bilgisayarınızdan varsa aşağıdaki 3 uygulamayı kaldırdığınızda sorunun çözüldüğünü yazmışlar ve denediğimde sorun gerçekten çözüldü.
Uygulamalar:
  • Ld Player(ben bunu kaldırdım ve yenileye bastığımda güncelleme süreci devam etti)
  • GameLoop emulator
  • Epic Games Store

Bu konuda aynı hatayı yaşadığım için biraz araştırma yaptım ve sonucunda aynı hatanın geçen sene Windows 10 Insider programında da yaşandığını buldum. Bilgisayarınızdan varsa aşağıdaki 3 uygulamayı kaldırdığınızda sorunun çözüldüğünü yazmışlar ve denediğimde sorun gerçekten çözüldü.
Uygulamalar:
  • Ld Player(ben bunu kaldırdım ve yenileye bastığımda güncelleme süreci devam etti)
  • GameLoop emulator.
  • Epic Games Store.

Eyvallah oldu ld Player'i kaldırdım devam etti.

Uygulamalar:
  • GameLoop emulator
  • Epic Games Store
Bende Epic Games dışında başkası yoktu sildim ama hata devam ediyor başka çözümü var mıdır?

Windows 11 Insider ile yüklerken bu ekran geliyor nasıl çözebilirim? Delilik aslında yüklemek biliyorum riski seven biriyim deneyeyim sevmesem Windows 10 geri dönülüyormuş onu yaprım.

Eki Görüntüle 1089090

Windows sürümünüz modifiyeli ya da 21H1'den eski ise bazen yükseltmiyor bu hata çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı