Çözüldü Windows 11 yüklerken sürücü bulunamadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Onur Polat

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 11 yüklemeye çalıştım FreeDOS laptopuma. 2 yıl önce masaüstü bilgisayarım için hazırlayıp kullandığım flashbelleği kullandım. Lisans kodumu girdim her şey tamamdı. Fakat böyle bomboş ekran çıktı karşıma sürücü bulunamadı hatası veriyor. Hiçbir şey anlamadım bilgisi olan var mı?

Çözüm
Intel VMD devre dışı bırakın BIOS'tan.

Gizli BIOS ayarlarını açmak için sağ CTRL, sağ Shift, sol alt ve F2 tuşlarına bas.
SSD kısmında sil e basıp sildim kuruluma hazırlanıyor oldu yüklendi falan bir şeyler oldu. Sonra laptop kapanıp açıldı en baştan kod girip tekrar bu kısma geri geldim bu sefer ekstra birkaç kısım eklendi.

USB çıkarın tekrar başlatın

Olunca söylerseniz sevinirim

USB taktım BIOS'tan boot ayarını yapıp tekrar kurulum deniyorum hepsini sildim bu sefer sadece SSD görünüyordu.

USB taktım BIOS'tan boot ayarını yapıp tekrar kurulum deniyorum hepsini sildim bu sefer sadece SSD görünüyordu.

Tamamdır öyle deneyin bir de.

Hocam konuyu kapatmayın olan tüm gelişmeleri söyleyin de

Hocam son durum?

Son düzenleme:
Düzelttim. O ekrandaki her şeyi sil e tıkladım. Kurdum düzeldi kuruldu her şey ama tüm her şey silindi Wi-Fi, Bluetooth, hoparlör, touchpad. Onları sıfırdan indirdim. Otomatik kendi indirdi internetten indirmedim açıldıktan sonra Windows Update kısmından yaptım bu MSI'a özel sanırım öyle dedi bir arkadaşım emin değilim. Ben öyle indirdim tüm driverlarını NVIDIA driver ı dahil olmak üzere. Sıkıntı şu Wi-Fi olmadığından kablo çekmek zorunda kalınıyor. Bende kablo yoktu masaüstünde kullandığım Wi-Fi flashbelleğini kullandım onu taktım Wi-Fi özelliğini kullanıp hallettim. En son şu an sıkıntı sanırım ben bu flashbelleği 2023 de masaüstümü aldığımda kurmuştum. Şu an güncel göstermiyor 22H2 gösteriyor sanırım 25H5 en son sürüm. Garip bir şekilde otomatik güncellemedi. En son sürüm olmadığıdan sanırım bir sonraki güncellemede güncellecek versiyonu. En son durum "Windows sürümünüz hizmet süresinin sonuna geldi" yazıyor. Güncelleme denetlememe rağmen aktif güncelleme yapmıyor. 22H2 sürümünde şu an o da sanırım 2023 yılındaki sürümü emin değilim. Windows 11'e gelecek bir sonraki güncellemede düzeleceğini umuyorum şu an için.

Yapay zekaya sorduğumda Windows 11 herunterladen bu siteden indir en güncel sürüme geçirir verilerin de korunur diyor bilmiyorum denerim belki bunu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…