kirpikuclari Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 55 Çözümler 1 26 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar bilen var mı neden böyle? Yüksek GPU kullanıyor bazen %10 - %20 arası gidip greliyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar bilen var mı neden böyle? Yüksek GPU kullanıyor bazen %10 - %20 arası gidip greliyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Eymen İlhan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 170 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #2 kirpikuclari dedi: Arkadaşlar bilen var mı neden böyle? Yüksek GPU kullanıyor bazen %10 - %20 arası gidip greliyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Eki Görüntüle 1226572 Genişletmek için tıkla... Ne gibi zararı oluyor ki? (gözle görebilecek gibi)
kirpikuclari dedi: Arkadaşlar bilen var mı neden böyle? Yüksek GPU kullanıyor bazen %10 - %20 arası gidip greliyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Eki Görüntüle 1226572 Genişletmek için tıkla... Ne gibi zararı oluyor ki? (gözle görebilecek gibi)
kirpikuclari Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 55 Çözümler 1 27 Kasım 2021 #3 Eymen İlhan dedi: Ne gibi zararı oluyor ki? (gözle görebilecek gibi) Genişletmek için tıkla... Gözle görülecek bir şey göremedim.
Eymen İlhan dedi: Ne gibi zararı oluyor ki? (gözle görebilecek gibi) Genişletmek için tıkla... Gözle görülecek bir şey göremedim.
Eymen İlhan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 170 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #4 kirpikuclari dedi: Gözle görülecek bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... O zaman çok dert edecek bir şey yoktur. Ama gözle görülebilir bir sorun yaratmaya başlarsa sıkıntı olur. Ve yüksek dediğimiz %10 biraz normal bir değerdir. Dert etmeye gerek yok düzeliyor.
kirpikuclari dedi: Gözle görülecek bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... O zaman çok dert edecek bir şey yoktur. Ama gözle görülebilir bir sorun yaratmaya başlarsa sıkıntı olur. Ve yüksek dediğimiz %10 biraz normal bir değerdir. Dert etmeye gerek yok düzeliyor.