Windows 11 yükselmesi Pro sürüm oldu

garevaci

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 daha guncelleme almayacagi haberlerinden sonra, surumu yukseltme karari aldim. Direk Windows uzerinde zaten bir ust surume gecin kısmı bulunuyordu Windows 11 yaziyordu ama Windows 11 Pro'ya yukseltilmis durumda, sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem ilk geldigindede 11 pro ile gelmisti 10 home surumunu dusurmeye calistigimdada 10 pro gelmisti, nedeni ne hala cozemedim.

Sistem ilk geldigindede 11 Pro ile gelmisti 10 Home surumunu dusurmeye calistigimdada 10 Pro gelmisti, nedeni ne hala cozemedim.

Ne güzel işte ha BitLocker durumuna dikkat et verilerin uçmasın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam o ne oluyor tam olarak bilmiyorum da.

Windows disk şifrelemesi arama bölümününe BitLocker'ı yönet yaz resim at.
Hocam suan kapali bilgisayar ama 25h2 guncellemesini yaparken bu guncellemeyi yapmayin diye bir habere denk geldigim icin yuklenirken guncellemeleri duraklattim.

Hocam 25H2 yaziyordu guncelleme kisminda onu yapmadim.

Şu anki surum 23H2 muhtemelen.

Çok eski bir sürüm.
Çoğu kişi stabil dese de bende berbat çalışmıştı bu sürüm. 24H2 ise ondan da kötü çalıştı ancak sürüm 25H2 ile durum daha iyi şu an bende.

Windows 11 25h2'ye ISO ile veya 11 yükleme yardımcısı ile format atmadan sorunsuzca geçebilirsin.
Windows Update ile dağıtıma çıktıysa direk oradan da geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…