ömerrrrriko Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #11 night_blue46 dedi: PC Health Check uygulamasından Windows 11 için hangi özelliğin eksik veya kapalı olduğuna bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... bu hatayı alıyorum ve bios ta csm ayarı nı acıncada m2 yi görmüyo Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 25,5 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 30 Temmuz 2023
night_blue46 dedi: PC Health Check uygulamasından Windows 11 için hangi özelliğin eksik veya kapalı olduğuna bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... bu hatayı alıyorum ve bios ta csm ayarı nı acıncada m2 yi görmüyo
night_blue46 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 504 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200 3200mhz 8x2 DDR4 Ram Sapphire Radeon RX560 Asrock A320m Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #12 ömerrrrriko dedi: bu hatayı alıyorum ve bios ta csm ayarı nı acıncada m2 yi görmüyo Genişletmek için tıkla... Bende de vardı bu hata direk temiz kurulumla kurdum. ömerrrrriko dedi: veriler var o yüzden yükseltme yapıyorum Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda tek depolama alanı mı var?
ömerrrrriko dedi: bu hatayı alıyorum ve bios ta csm ayarı nı acıncada m2 yi görmüyo Genişletmek için tıkla... Bende de vardı bu hata direk temiz kurulumla kurdum. ömerrrrriko dedi: veriler var o yüzden yükseltme yapıyorum Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda tek depolama alanı mı var?
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #13 ömerrrrriko dedi: Bu hatayı alıyorum ve BIOS'ta CSM ayarı nı acınca da M.2'yi görmüyor Genişletmek için tıkla... Anakarttan Secure Boot'u açın ömerrrrriko dedi: Bu hatayı alıyorum ve BIOS'ta CSM ayarı nı acınca da M.2'yi görmüyor Genişletmek için tıkla... CSM Kapatın. Son düzenleme: 31 Temmuz 2023
ömerrrrriko dedi: Bu hatayı alıyorum ve BIOS'ta CSM ayarı nı acınca da M.2'yi görmüyor Genişletmek için tıkla... Anakarttan Secure Boot'u açın ömerrrrriko dedi: Bu hatayı alıyorum ve BIOS'ta CSM ayarı nı acınca da M.2'yi görmüyor Genişletmek için tıkla... CSM Kapatın.