Windows 11 yükseltmesi hazırken nasıl iptal edilebilir?

Yorumcu abi

Hectopat
Windows 10 kullanıyorum ama bilgisayar kendi kendine 11 yükledi. 11 kurmak istemiyorum, Windows 11 kurulumunu kapatma yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ayrıntılı bilgi vermeniz gerekiyor. Şu an Windows 11 kuruldu mu veya kurulmadıysa tam olarak hangi aşamadasınız?

Şu an Windows 11 kuruldu ve kullanıyorsanız, belli bir süre Ayarlar > Sistem > Kurtarma üzerindeki "Önceki Windows sürümüne geri dön" seçeneğiyle önceki sürüme dönebilirsiniz.

Daha ayrıntılı bilgi vermeniz gerekiyor. Şu an Windows 11 kuruldu mu veya kurulmadıysa tam olarak hangi aşamadasınız?

Şu an Windows 11 kuruldu ve kullanıyorsanız, belli bir süre ayarlar > sistem > kurtarma üzerindeki "önceki Windows sürümüne geri dön" seçeneğiyle önceki sürüme dönebilirsiniz.

Windows 10 kullanıyorum hala güncellemeleri durdurdum bir sonraki guncellemede Windows 11 olacak. Bu Windows 11 dosyasını silemiyor muyuz? Ve bir şey daha soracağım, Windows 11yapıp sonra geri 10a çevirsem dosyalarım gider mi?

Windows Update hizmetini durdur.

Geçici bir cözüm olmaz mı bir sonraki Windows 10 guncellemesini yapamiyacagım böyle olunca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı