E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 907 Çözümler 13 14 Şubat 2022 #1 Merhaba bugün yanlışlıkla Windows 11 yükseltmesini indirdim fakat Windows 11'e geçmek istemiyorum nasıl silebilirim?
Merhaba bugün yanlışlıkla Windows 11 yükseltmesini indirdim fakat Windows 11'e geçmek istemiyorum nasıl silebilirim?
Nitroshock6 Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #2 emr0 dedi: Merhaba bugün yanlışlıkla Windows 11 yükseltmesini indirdim fakat Windows 11'e geçmek istemiyorum nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Kurdun mu?
emr0 dedi: Merhaba bugün yanlışlıkla Windows 11 yükseltmesini indirdim fakat Windows 11'e geçmek istemiyorum nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Kurdun mu?
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 907 Çözümler 13 14 Şubat 2022 #3 Nitroshock6 dedi: Kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yeniden başlatmaya hazır yazıyor.
Nitroshock6 Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #4 emr0 dedi: Hayır yeniden başlatmaya hazır yazıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım eğer bütün bilgilerinizi sildiyseniz dönüş mümkün olmıyabilir diğer adıyla kurun ve kurtarma ile tekrar eski sürüme dönün.
emr0 dedi: Hayır yeniden başlatmaya hazır yazıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım eğer bütün bilgilerinizi sildiyseniz dönüş mümkün olmıyabilir diğer adıyla kurun ve kurtarma ile tekrar eski sürüme dönün.
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 907 Çözümler 13 14 Şubat 2022 #5 Nitroshock6 dedi: Anladım eğer bütün bilgilerinizi sildiyseniz dönüş mümkün olmıyabilir diğer adıyla kurun ve kurtarma ile tekrar eski sürüme dönün. Genişletmek için tıkla... başka bir çözüm yokmu acaba böyle bir şey buldum "C:\ProgramData\SoftwareDistribution"
Nitroshock6 dedi: Anladım eğer bütün bilgilerinizi sildiyseniz dönüş mümkün olmıyabilir diğer adıyla kurun ve kurtarma ile tekrar eski sürüme dönün. Genişletmek için tıkla... başka bir çözüm yokmu acaba böyle bir şey buldum "C:\ProgramData\SoftwareDistribution"
Nitroshock6 Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #6 emr0 dedi: Başka bir çözüm yok mu acaba böyle bir şey buldum. "C:\ProgramData\SoftwareDistribution" Genişletmek için tıkla... Kolay bir yol anlattığım "Windows 11" karşınıza geldiğinde ayarlar da bir ayar ile geri dönülebiliyor diye biliyorum 10 gün içerisinde. Dediğiniz yazıda anladığım kadarıyla o da bir yol ancak dediğim şekilde daha risksiz olur gibime geliyor.
emr0 dedi: Başka bir çözüm yok mu acaba böyle bir şey buldum. "C:\ProgramData\SoftwareDistribution" Genişletmek için tıkla... Kolay bir yol anlattığım "Windows 11" karşınıza geldiğinde ayarlar da bir ayar ile geri dönülebiliyor diye biliyorum 10 gün içerisinde. Dediğiniz yazıda anladığım kadarıyla o da bir yol ancak dediğim şekilde daha risksiz olur gibime geliyor.