Treme Femtopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #1 Discord'a resim ve video atamıyorum Windows 11'de. Bütün dosyalar uzantıları isimlerinde oluyor ve Discord bunu engelliyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2021
Discord'a resim ve video atamıyorum Windows 11'de. Bütün dosyalar uzantıları isimlerinde oluyor ve Discord bunu engelliyor. Ne yapmam lazım?
E Emirhere Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #2 Dosya adı uzantıları farklı normalde .jpj olması gerekmiyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Treme Femtopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #3 Emirhere dedi: Dosya adı uzantıları farklı normalde .jpj olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Discord'a isminde uzantı olan hiçbir dosyayı atamıyorum. Artı 0 Eksi
Emirhere dedi: Dosya adı uzantıları farklı normalde .jpj olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Discord'a isminde uzantı olan hiçbir dosyayı atamıyorum.