Windows 11'dan Windows 10'a geçerken siyah ekran

pynar

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar Windows 11'e geçtikten sonra ne yaparsam yapayım Valorant açılmamaya başladı .ben de 10'a geri dönme kararı aldım ama şimdi siyah ekranda sadece "Önceki Windows sürümünüzü geri yüklüyoruz..." yazıyor ve asla bilgisayar açılmıyor. Günlerdir böyle ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windowsu en baştan temiz bir şekilde kurun.

Windows 11'i bir USB bellek ile baştan kurun. Öneririm.
VALORANT'ın açılmama sebeplerinden birisi Secure Boot ve TPM eksikliğidir.
BIOS'tan bunları düzenleyebilirsiniz.

Windows 11'i bir USB bellek ile baştan kurun. Öneririm.
Valorant'ın açılmama sebeplerinden birisi Secure Boot ve TPM eksikliğidir.
BIOS'tan bunları düzenleyebilir.

Secure Boot ayarını yaparken bilgisayar kendini kilitlemişti anakartımdan kaynaklı bir sorun sanırım...

Windowsu en baştan temiz bir şekilde kurun.
bilgisayarda bios va açılmıyor nasıl yapabilirim acaba?

Secure Boot ayarını yaparken bilgisayar kendini kilitlemişti anakartımdan kaynaklı bir sorun sanırım...

Bilgisayarda BIOS VA açılmıyor nasıl yapabilirim acaba?

BIOS'un açılmaması imkansız.
CMD'ye bunu yazın:
shutdown /r /fw

bilgisayarda bios va açılmıyor nasıl yapabilirim acaba?

Anakart ile alakası yok. Bitlocker açıktır çok yüksek ihtimalle.

BIOS'un açılmaması imkansız.
CMD'ye bunu yazın:
shutdown /r /fw

Windows ayarlarına girin bit locker yazın sonra iptal edin. Şifreler çözülmeye başlayacak biraz bekleyeceksiniz sonra tekrar deneyin BIOS'tan Secure Boot açmayı. BitLocker açık olduğu zaman mesela USB ile BIOS güncellemesi yapılırsa açılışta özel bir kod ister bilmeyenlerde bilgisayarını kullanamıyor bu yüzden firmalar önlem alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…