Windows 11'de "0xc0000185" hatası

Makaleler
21
RAM
2x8 DDR4
SSD veya HDD modeli
Patriot Burst
Ekran kartı
GTX 1660S
Anakart
B450 S2H
İşlemci
Ryzen 5 2600
Merhaba, Realtek sürücülerinde problem vardı bende bu problemi çözmeye çalışırken bilgisayarı yeniden başlattım ve bu hatayı aldım. Ardından enter basarak normal masaüstüne ulaştım ancak ne sorunu çözebildim ne de sorunu anlayabildim. Ne yapacağım?

@Enes3078 @300319 hocalarım desteklerinizi bekliyorum.

Snapchat-1714335974.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminim o yönde zaten hocam.

Geri yükleme noktası falan var, bi' gideyim mi kendisine?
Deneyin hocam. Bazen işe yaramıyor. Ama asla işe yaramayacak anlamına da gelmez.

Bootloader zarar görmüş olabilir. Hata koduna bakınca bunu anladım sadece.
Bu arada bootloader ile alakası yok bence, System32\Drivers\klupd_klif_arkmon.sys yazıyor. Bu dosya Kaspersky ile alakalı. Kaspersky'ı kaldırıp dener misiniz bir de sistemi açabiliyorsanız?

Son düzenleme:
Deneyin hocam. Bazen işe yaramıyor. Ama asla işe yaramayacak anlamına da gelmez.

Bu arada bootloader ile alakası yok bence, System32\Drivers\klupd_klif_arkmon.sys yazıyor. Bu dosya Kaspersky ile alakalı. Kaspersky'ı kaldırıp dener misiniz bir de sistemi açabiliyorsanız?
Sistemi normalde açabiliyordum zaten ancak şu an format attım. Sorun hala devam ediyor yani Realtek'in sorunu. Nasıl çözebiliriz hocam?

Sistemi normalde açabiliyordum zaten ancak şu an format attım. Sorun hala devam ediyor yani Realtek'in sorunu. Nasıl çözebiliriz hocam?

Hocam normalde düzelmesi lazım acaba 2 tane mi Windows kurdunuz?

Bootloader zarar görmüş olabilir. Hata koduna bakınca bunu anladım sadece.
Hocam config zarar görmüş

Peki tahmin bu ama ssd boot sırasında ilk sırada mı? Yani bootan ssd yi 1.sıraya atadiniz mi?
İlk hocam. Yine driver kurmaya çalışırken mavi ekran yedim zaten. W10 deneyeceğim bir de. Olmadı arkadaşla anakartımı değiştireceğim, zaten o 3.5mm gerektiren bir şey kullanmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı