T The Doced Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, Dün gelen güncellemeyi yüklemeye çalıştığımda indiriyor ve yüklüyor ancak son anda şöyle bir hata veriyor; Şöyle bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı? Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2021
Merhabalar, Dün gelen güncellemeyi yüklemeye çalıştığımda indiriyor ve yüklüyor ancak son anda şöyle bir hata veriyor; Şöyle bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı? Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim.
G Gameover06 Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 410 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununa yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununa yardımcı olabilir.
KS KS T The Doced Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #3 Maalesef denedin ancak bir sonuca varamadım. Artı 0 Eksi
Wref Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #4 Abi şu windows 11 i yüklemeyin artık daha adam gibi betada bile değil Artı 0 Eksi
KS KS T The Doced Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #5 Wref dedi: Abi şu windows 11 i yüklemeyin artık daha adam gibi betada bile değil Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan sıkıldık valla gözlerimiz farklı bir şeyler görsün istiyoruz Artı 0 Eksi
Wref dedi: Abi şu windows 11 i yüklemeyin artık daha adam gibi betada bile değil Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan sıkıldık valla gözlerimiz farklı bir şeyler görsün istiyoruz
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #6 Wref dedi: Abi şu Windows 11'i yüklemeyin artık daha adam gibi betada bile değil. Genişletmek için tıkla... İsteyen yükler buna karışamazsınız. Ben mesela ISO sızdığı gün yükledim Windows 10 çöpünden kurtuldum. Artı 0 Eksi
Wref dedi: Abi şu Windows 11'i yüklemeyin artık daha adam gibi betada bile değil. Genişletmek için tıkla... İsteyen yükler buna karışamazsınız. Ben mesela ISO sızdığı gün yükledim Windows 10 çöpünden kurtuldum.
serco07 Zeptopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #7 The Doced dedi: Merhabalar, Dün gelen güncellemeyi yüklemeye çalıştığımda indiriyor ve yüklüyor ancak son anda şöyle bir hata veriyor; Eki Görüntüle 1116089 Şöyle bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı? Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı bende aldım ama ne yaptıysam düzelmiyor Artı 0 Eksi
The Doced dedi: Merhabalar, Dün gelen güncellemeyi yüklemeye çalıştığımda indiriyor ve yüklüyor ancak son anda şöyle bir hata veriyor; Eki Görüntüle 1116089 Şöyle bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı? Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı bende aldım ama ne yaptıysam düzelmiyor
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.143 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2021 #8 serco07 dedi: Aynı hatayı bende aldım ama ne yaptıysam düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri durdur yapıp tekrar devam et deyin, bende öyle düzeldi. Artı 0 Eksi
serco07 dedi: Aynı hatayı bende aldım ama ne yaptıysam düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri durdur yapıp tekrar devam et deyin, bende öyle düzeldi.
Cellat87 Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 606 Çözümler 1 24 Temmuz 2021 #9 Windows 10'da aynı sorunla karsılastım ama ne yaptıysam düzeltemedim. En sonunda format attım öyle düzeldi. Artı 0 Eksi
Windows 10'da aynı sorunla karsılastım ama ne yaptıysam düzeltemedim. En sonunda format attım öyle düzeldi.
Wref Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #10 Soft Donanım dedi: İsteyen yükler buna karışamazsınız. Ben mesela ISO sızdığı gün yükledim Windows 10 çöpünden kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Zaten öneride bulundum ergen gibi cevap yazmazsan sevinirim bu beta yazılımcılar ve bilgisayar dan iyi anlıyanlar için o yüzden ortalama bir pc kullanıcısına önermiyorum Artı 0 Eksi
Soft Donanım dedi: İsteyen yükler buna karışamazsınız. Ben mesela ISO sızdığı gün yükledim Windows 10 çöpünden kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Zaten öneride bulundum ergen gibi cevap yazmazsan sevinirim bu beta yazılımcılar ve bilgisayar dan iyi anlıyanlar için o yüzden ortalama bir pc kullanıcısına önermiyorum