Metelee Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #11 782673 dedi: Link bozuk hocam Genişletmek için tıkla... Hadi ya peki bulabileceğim başka yer biliyor musunuz acaba?
782673 dedi: Link bozuk hocam Genişletmek için tıkla... Hadi ya peki bulabileceğim başka yer biliyor musunuz acaba?
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #12 Metelee dedi: Hadi ya peki bulabileceğim başka yer biliyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Size attığım linkten indirebilirsiniz hocam, 23H2 Windows 11 diye arattığımda ki sitelere güvenmektense burada ki linkten indirirdim ben.
Metelee dedi: Hadi ya peki bulabileceğim başka yer biliyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Size attığım linkten indirebilirsiniz hocam, 23H2 Windows 11 diye arattığımda ki sitelere güvenmektense burada ki linkten indirirdim ben.
7 782673 Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 354 Çözümler 3 14 Ekim 2024 #13 Metelee dedi: Hadi ya peki bulabileceğim başka yer biliyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bende var isterseniz hocam ama Technopat'ın yazılım kısmından da indirebilirsiniz, güvenilirdir.
Metelee dedi: Hadi ya peki bulabileceğim başka yer biliyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bende var isterseniz hocam ama Technopat'ın yazılım kısmından da indirebilirsiniz, güvenilirdir.
Metelee Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #14 emre_2280 dedi: Size attığım linkten indirebilirsiniz hocam, 23H2 Windows 11 diye arattığımda ki sitelere güvenmektense burada ki linkten indirirdim ben. Genişletmek için tıkla... 782673 dedi: Bende var isterseniz hocam ama Technopat'ın yazılım kısmından da indirebilirsiniz, güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun yardımınız için test edip geri döneceğim
emre_2280 dedi: Size attığım linkten indirebilirsiniz hocam, 23H2 Windows 11 diye arattığımda ki sitelere güvenmektense burada ki linkten indirirdim ben. Genişletmek için tıkla... 782673 dedi: Bende var isterseniz hocam ama Technopat'ın yazılım kısmından da indirebilirsiniz, güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun yardımınız için test edip geri döneceğim