THE_YORULMAZZZ Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Kasım 2021 #1 Windows 11 kurulu PC de yeni kurdum ancak şu an AC Valhalla açılmıyor görev yöneticisinde gözüküp hemen geri gidiyor açılmıyor ne yapmalıyım?
Windows 11 kurulu PC de yeni kurdum ancak şu an AC Valhalla açılmıyor görev yöneticisinde gözüküp hemen geri gidiyor açılmıyor ne yapmalıyım?
ardagltkn Hectopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #11 Silinen üye dedi: Windows 11 kurulu PC de yeni kurdum ancak şu an AC Valhalla açılmıyor görev yöneticisinde gözüküp hemen geri gidiyor açılmıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Usta çözüm buldunuz mu bende aynı soruna sahibim Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Windows 11 kurulu PC de yeni kurdum ancak şu an AC Valhalla açılmıyor görev yöneticisinde gözüküp hemen geri gidiyor açılmıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Usta çözüm buldunuz mu bende aynı soruna sahibim
A Adem72 Centipat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 7 6 Şubat 2022 #12 Nvidianın son güncellemesinden kaynaklanıyor, bir önceki sürüme geri dön oyun normale dönüyor. Ben bu şekilde çözdüm. Artı 0 Eksi
Nvidianın son güncellemesinden kaynaklanıyor, bir önceki sürüme geri dön oyun normale dönüyor. Ben bu şekilde çözdüm.