Windows 11'de AMD Stutter devam ediyor mu?

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 841
Hocam @Ellie Williams benim de sıkıntım insederden bu yana Windows 11 deniyorum her Update geldiğinde büyük hevesle kuruyorum ama nafile bir bug var arka plan resmi slayt açınca resimler geçişi sırasında beyaz patlama oluyor ekranda resimler üst süte biner gibi oluyor ben beklemedeyim bu buğ çözülürse kurarım artık Windows 11 tabii o sırada 12 çıkmazsa :)

Windows 11'in ilk sürümlerinde AMD sistemlerde takılma gibi problemler vardı. TPM ile kullanabilirim. Sistemde Ryzen 3600 ve B550 anakart var. Sıkıntılar güncel sürümlerde devam ediyor mu?

Hala çok sorunlu Akif AMD için.
Windows 10'da kalmanı öneririm.

@HSENX
Maalesef. Windows 11, Vista gibi tarihte kötü bir leke olarak kalacak gibi.

Bir fark olacağını sanmıyorum.
TPM'siz kurunca düzeliyor diyen arkadaşlar mı var?

Aynen o yıllarda 1 - 2defa denedim Vista ve onu da bir daha kurmadım, ben şaşrıyorum hocam sen kalk Windows 11 de Görev Yöneticisi'ni kaldır görev çubuğundan nasıl bir geliştirme yenilikçi çalışma :)

TPM nedeniyle yaşanan takılma olayını AGESA 1.2.0.7 BIOS güncellemesi ile cozduler o yandan bir sıkıntı yok ancak genel olarak AMD sistemler Windows 11'de yavaş çalışıyor. 11 ilk çıktığında Ryzen İşlemcilerin L3 önbellek performansı düşüyordu, ne kadar çözdük deseler de ben hala çözülmedigini düşünüyorum. Intel sistemler gibi performans veremiyor AMD sistemler, halen.

TPM nedeniyle yaşanan takılma olayını cozduler o yandan bir sıkıntı yok ancak genel olarak AMD sistemler Windows 11'de yavaş çalışıyor. 11 ilk çıktığında Ryzen işlemcilerin L3 önbellek performansı düşüyordu, ne kadar çözdük deseler de ben hala çözülmedigini düşünüyorum. Intel sistemler gibi performans veremiyor AMD sistemler.

Intel bölümünde özellikle 12. nesil işlemciler harika performans sergiliyor ama AMD AM4 kanalı için kesinlikle aynısını diyemem.

Intel bölümünde özellikle 12. nesil işlemciler harika performans sergiliyor ama AMD AM4 kanalı için kesinlikle aynısını diyemem.

Arkada Intel ile Microsoft arasinda anlaşmaların döndüğünü düşünüyorum. Windows 11'in çıkma sebebi zaten Intel'in 12. nesil ile geçtiği melez mimariye uyumlu olması. Sanki işletim sistemini yaparken apar topar yeni Intel işlemciler çıkmadan yetiştirelim de onlara uyumlu olsun AMD'yi salla kenara sonra uğraşırız dermiş gibi yaptıklarını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı