Windows 11'de anlık takılmalar oluyor

pispushy

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda bir süre önce anlık takılmalar oluyordu. Sadece mouse hareket ediyor ama o sırada görüntü akan yazılar vs her şey donuyor. BIOS Update yaptığımda düzelmişti şu an yeni sürüm BIOS gelmiş ama beta diye indirmedim ne yapmam lazım? Sistemim R5 5600X - RTX 4060 32 GB RAM. RAM sağlığında da bir sorun yok ama anlık takılmalar oluyor. Yeni GoodbyeDPI kurdum onunla alakalı olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarım yeni ama donmalar can sıkmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba GoodbyeDPI ile alakalı olacağını sanmıyorum çünkü bir o kadar kullanan var kendim de dahil hiç öyle bir şey yaşamadım en son format ne zaman attınız?

1 ay önce format attım format attığımdan beri bu sorunu yaşamaya başladım.
Merhaba GoodbyeDPI ile alakalı olacağını sanmıyorum çünkü bir o kadar kullanan var kendim de dahil hiç öyle bir şey yaşamadım en son format ne zaman attınız?

GoodbyeDPI kapatmayı deneyebilirsin ben GoodbyeDPI hizmeti yüzünden BSoD yiyordum kernel hatası verebiliyor takılmalara sebep olabilir. WARP kullanabilirsin disord için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…