T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Ağustos 2024 #1 Arama yaptığım zaman Edge açılıyor. Bunu nasıl Chrome ile değiştirebilirim?
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.381 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #2 Başlat menüsünden varsayılan uygulamalara gidin. Varsayılan tarayıcıyı Chrome yapın.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Ağustos 2024 #3 Aytemiz dedi: Başlat menüsünden varsayılan uygulamalara gidin. Varsayılan tarayıcıyı Chrome yapın. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor.
Aytemiz dedi: Başlat menüsünden varsayılan uygulamalara gidin. Varsayılan tarayıcıyı Chrome yapın. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor.
snop02 Hectopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.961 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #5 @Aytemiz cevabını vermiş 3 /4 ayarda varsayılan yapman gerek. Windows 10 da olduğu gibi tek tıkla olmuyor.
@Aytemiz cevabını vermiş 3 /4 ayarda varsayılan yapman gerek. Windows 10 da olduğu gibi tek tıkla olmuyor.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Ağustos 2024 #6 snop02 dedi: @Aytemiz cevabını vermiş 3 /4 ayarda varsayılan yapman gerek. Windows 10 da olduğu gibi tek tıkla olmuyor. Genişletmek için tıkla... Varsayılan uygulamar kısmında Chrome'u seçebildiğim tüm şeylerde seçtim ama nafile, işe yaramıyor. Microsoft'un Edge'yi zorunlu kılması kadar saçma bir şey görmedim.
snop02 dedi: @Aytemiz cevabını vermiş 3 /4 ayarda varsayılan yapman gerek. Windows 10 da olduğu gibi tek tıkla olmuyor. Genişletmek için tıkla... Varsayılan uygulamar kısmında Chrome'u seçebildiğim tüm şeylerde seçtim ama nafile, işe yaramıyor. Microsoft'un Edge'yi zorunlu kılması kadar saçma bir şey görmedim.
snop02 Hectopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.961 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #7 Turkish Delight dedi: Varsayılan uygulamalar kısmında Chrome'u seçebildiğim tüm şeylerde seçtim ama nafile, işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Edge'yi kaldır .bat dosyaları mevcut, internette. ISO modlarken ilk kaldırdığımdır kendisi.
Turkish Delight dedi: Varsayılan uygulamalar kısmında Chrome'u seçebildiğim tüm şeylerde seçtim ama nafile, işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Edge'yi kaldır .bat dosyaları mevcut, internette. ISO modlarken ilk kaldırdığımdır kendisi.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Ağustos 2024 #8 snop02 dedi: Edge'yi kaldır .bat dosyaları mevcut, internette. ISO modlarken ilk kaldırdığımdır kendisi. Genişletmek için tıkla... Onu yapmıştım hocam, güncelleme sonrası edge yeniden yüklendiği için yine yaptım ama hala edge kalıntıları oluyor.
snop02 dedi: Edge'yi kaldır .bat dosyaları mevcut, internette. ISO modlarken ilk kaldırdığımdır kendisi. Genişletmek için tıkla... Onu yapmıştım hocam, güncelleme sonrası edge yeniden yüklendiği için yine yaptım ama hala edge kalıntıları oluyor.
snop02 Hectopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.961 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #9 Turkish Delight dedi: Onu yapmıştım hocam, güncelleme sonrası Edge yeniden yüklendiği için yine yaptım ama hala Edge kalıntıları oluyor. Genişletmek için tıkla... Kalıntıları hibit unistaller ile kaldır. Revo'nun Free halidir. x86 program files te Microsoft klasörü vardır, Edge'in klasörü onu da sil.
Turkish Delight dedi: Onu yapmıştım hocam, güncelleme sonrası Edge yeniden yüklendiği için yine yaptım ama hala Edge kalıntıları oluyor. Genişletmek için tıkla... Kalıntıları hibit unistaller ile kaldır. Revo'nun Free halidir. x86 program files te Microsoft klasörü vardır, Edge'in klasörü onu da sil.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Ağustos 2024 #10 snop02 dedi: Kalıntıları hibit unistaller ile kaldır. Revo'nun Free halidir. x86 program files te Microsoft klasörü vardır, Edge'in klasörü onu da sil. Genişletmek için tıkla... x86 klasöründeki Microsoft klasörünün bir kısmı siliniyor ama Edge WebView silinmiyor. Arama yapınca da bu çıkıyor;
snop02 dedi: Kalıntıları hibit unistaller ile kaldır. Revo'nun Free halidir. x86 program files te Microsoft klasörü vardır, Edge'in klasörü onu da sil. Genişletmek için tıkla... x86 klasöründeki Microsoft klasörünün bir kısmı siliniyor ama Edge WebView silinmiyor. Arama yapınca da bu çıkıyor;