Windows 11'de arka plan resmi değişmiyor

Listeden bakabilirsin. Windows Update'den indirdiğim güncelleştirmeler dersen ve en son güncellemeyi silersen sıkıntı ortadan kalkabilir.

Bu olayın üstündən birkaç güncelleme yaptım, hangisi olduğunu hatırlamam çok zor, sorun uzun süredir var ve düzeltmek için biraz gecikmiş olabilirim 😂

Bu olayın üstündən birkaç güncelleme yaptım, hangisi olduğunu hatırlamam çok zor, sorun uzun süredir var ve düzeltmek için biraz gecikmiş olabilirim 😂

O zaman tek çare format gibi görünüyor.

Teşekkür ederim ama Ubuntu Desktop denemek istiyorum. Bakacağız işte duruma göre

Siz bilirsiniz ama alışamayıp Windows'a dönmek isterseniz bir USB de mutlaka bulundurun. Ubuntu da ISO dosyası yazdırmak pek kolay olmuyor.

Crackli windows Kullanıyorum, ama bununla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Korsan ile alakalı olmadığını düşünmenizdeki sebep nedir? Tabii ki her sorunun korsan ile alakalı olduğunu söylemiyoruz ama bu yüzden korsandan kaynaklanabilme ihtimalini söylemek zorundayız. Sonuçta korsan içeren Windows tercih etmişsiniz ve sorunların daha çok çıkabilme ihtimalini de biliyor olmanız lazım.

Korsan ile alakalı olmadığını düşünmenizdeki sebep nedir? Tabii ki her sorunun korsan ile alakalı olduğunu söylemiyoruz ama bu yüzden korsandan olabilme ihtimalini söylemek zorundayız. Sonuçta korsan içeren Windows tercih etmişsiniz ve sorunların daha çok çıkabilme ihtimalini de biliyor olmanız lazım.

Bu ihtimal bence yok çünkü, 1 yıldan uzun süredir aynı işletim sistemini kullanıyorum, e dolayısıyla crack ta aynı yani bir değişiklik yok. Durduk yere neden böyle bir sorun çıksın anlamlandıramıyorum. Bence cracktan değil. Ama ola dabilir şimdi kesin bir şey söylemek istemem.

Herkese teşekkür ederim, 2 ci kez Windows Update (onarım) çalışıtırdıktan sonra sorun ortadan kalktı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı