VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Selam dostlar önerilenler kısmını tamamen kapatmak istiyorum, o yazı gözükmesin. Nasıl yapabilirim?
480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 14 Haziran 2023 #2 VbenZ dedi: Selam dostlar, önerilenler kısmını tamamen kapatmak istiyorum, o yazı gözükmesin. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben de onu arıyordum ancak bir çözümünü bulamadım.
VbenZ dedi: Selam dostlar, önerilenler kısmını tamamen kapatmak istiyorum, o yazı gözükmesin. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben de onu arıyordum ancak bir çözümünü bulamadım.
Furkan Karagülle Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 583 Çözümler 6 Yer Amasya, Türkiye 14 Haziran 2023 #3 Bildiğim kadarıyla tamamen orayı kapatamıyorsunuz.
Emre133 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #4 Saçmalık. Tamamen bu yazıyı kaldırmak istiyorum. Zaten önerilenleri kaldırınca yazının da kalkması gerekir. Ne anlamı var böyle.
Saçmalık. Tamamen bu yazıyı kaldırmak istiyorum. Zaten önerilenleri kaldırınca yazının da kalkması gerekir. Ne anlamı var böyle.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 4 Aralık 2023 #5 Emre133 dedi: Saçmalık. Tamamen bu yazıyı kaldırmak istiyorum. Zaten önerilenleri kaldırınca yazının da kalkması gerekir. Ne anlamı var böyle. Genişletmek için tıkla... Kaldıramazsınız. Ama eski Windows 10 Başlat Menüsüne dönmenin bir yöntemi var. O şekilde kurtulabilirsiniz anca.
Emre133 dedi: Saçmalık. Tamamen bu yazıyı kaldırmak istiyorum. Zaten önerilenleri kaldırınca yazının da kalkması gerekir. Ne anlamı var böyle. Genişletmek için tıkla... Kaldıramazsınız. Ama eski Windows 10 Başlat Menüsüne dönmenin bir yöntemi var. O şekilde kurtulabilirsiniz anca.
Emre133 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #6 okaykaya dedi: Kaldıramazsınız. Ama eski Windows 10 başlat menüsüne dönmenin bir yöntemi var. O şekilde kurtulabilirsiniz anca. Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi uygulayabileceğim bir anlatım var ise paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
okaykaya dedi: Kaldıramazsınız. Ama eski Windows 10 başlat menüsüne dönmenin bir yöntemi var. O şekilde kurtulabilirsiniz anca. Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi uygulayabileceğim bir anlatım var ise paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 5 Aralık 2023 #7 Emre133 dedi: Bu yöntemi uygulayabileceğim bir anlatım var ise paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam Explorer Patcher isimli bir eklenti var. GitHub - valinet/ExplorerPatcher: This project aims to enhance the working environment on Windows This project aims to enhance the working environment on Windows - valinet/ExplorerPatcher github.com Bunu kullanarak Windows 10 Başlat ve Görev Çubuğuna geçiş yapabiliyorsunuz.
Emre133 dedi: Bu yöntemi uygulayabileceğim bir anlatım var ise paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam Explorer Patcher isimli bir eklenti var. GitHub - valinet/ExplorerPatcher: This project aims to enhance the working environment on Windows This project aims to enhance the working environment on Windows - valinet/ExplorerPatcher github.com Bunu kullanarak Windows 10 Başlat ve Görev Çubuğuna geçiş yapabiliyorsunuz.
Emre133 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #8 okaykaya dedi: Hocam Explorer Patcher isimli bir eklenti var. GitHub - valinet/ExplorerPatcher: This project aims to enhance the working environment on Windows This project aims to enhance the working environment on Windows - valinet/ExplorerPatcher github.com Bunu kullanarak Windows 10 Başlat ve Görev Çubuğuna geçiş yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fakat bu site ne anlamadım, çok karışık.
okaykaya dedi: Hocam Explorer Patcher isimli bir eklenti var. GitHub - valinet/ExplorerPatcher: This project aims to enhance the working environment on Windows This project aims to enhance the working environment on Windows - valinet/ExplorerPatcher github.com Bunu kullanarak Windows 10 Başlat ve Görev Çubuğuna geçiş yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fakat bu site ne anlamadım, çok karışık.
tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 950 Çözümler 23 11 Aralık 2023 #9 VbenZ dedi: Selam dostlar önerilenler kısmını tamamen kapatmak istiyorum, o yazı gözükmesin. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Buradan mı bahsediyorsunuz?
VbenZ dedi: Selam dostlar önerilenler kısmını tamamen kapatmak istiyorum, o yazı gözükmesin. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Buradan mı bahsediyorsunuz?