Windows 11'de bilgisayar kapalıyken güvenli modda başlatılır mı?

MeMoFnB

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı açılışta logoda kalma sorunu yaşadığımı düşünüyorum. Eğer bilgisayarı güvenli modda başlatabilirsem sürücüyü kaldırıp yeniden başlatmayı deneyeceğim. Ama PC kapalıyken güvenli modda başlatmayı bir türlü beceremedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

PC'yi 2 kere restart yapınca güvenli mod menüsü geliyordu herhalde (yanlış olabilirim yanlışsam uyarın)

Shitf tuşuna basılı tutup bilgisayarı açın, eğer olmazsa bilgisayar açıkken 2-3 defa yeniden başlat butonuna basın.

PC'yi 2 kere restart yapınca güvenli mod menüsü geliyordu herhalde (yanlış olabilirim yanlışsam uyarın)
Bu sefer de otomatik onarıma hazırlanıyor menüsünde takılı kalıyor.

Sistemi Windows başlarken 2-3 kez güç tuşundan kapatın. Ani kapanma nedeni ile kurtarma ekranına atacaktır. O ekranda Sorun Gider>Başlangıç Ayarları seçeneğini seçip, çıkan seçeneklerde güvenli mod seçeneğini seçin. Sistem güvenli modda açılacaktır.

Shitf tuşuna basılı tutup bilgisayarı açın, eğer olmazsa bilgisayar açıkken 2-3 defa yeniden başlat butonuna basın.
Shift yöntemi de işe yaramadı. Bilgisayar açılsa menüden açarım güvenli modu ama açılmıyor işte

Öyle yapınca otomatik onarım başlatılıyor yazısında kalıyor. Demin 15 dk bekledim o yazıda kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…