Çözüldü Windows 11'de BIOS'a nasıl girilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baklava Ordusu

Decapat
Yer
Türkmenistan
Daha fazla  
Google'da "BIOS'a nasıl girilir" diye yazdığımda Açılış ekranında F4, F2, vb tuşlarına basın diyordu herkes. Ama ben bunu başaramadım. Ayarlardan BIOS'a nasıl girilir, açıklayabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem UEFI ise başlat menüsünü açın ve Shift basılı tutarak yeniden başlat basın. Oradan BIOS'a girme yeri vardı. Eğer bu olmazsa anakartınızın modelini yazıp BIOS tuşunu araştırarak bulabilirsiniz. Bir de buraya bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem UEFI ise başlat menüsünü açın ve Shift basılı tutarak yeniden başlat basın. Oradan BIOS'a girme yeri vardı. Eğer bu olmazsa anakartınızın modelini yazıp BIOS tuşunu araştırarak bulabilirsiniz. Bir de buraya bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Denetim masası - Güç seçeneklerinde hızlı başlatma gibi bir şey var onu kapatırsanız girebilirsiniz.

İşe yaradı ama bişey anlamadım ve çıktım. Ama nedense çözüm olarak işaretleyemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı