Windows 11'de bir anda Windows 7 penceresi açıldı

Ihspnn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: 16GB
SSD: ADATA Legend 850 1TB
Anakart: ASUS PRIME A520M-K
Normal kullanımımda tarayıcı bir anda hafif aşağıya kaydı ve yukarıda Windows 7'ye ait bir pencere belirdi, bunu Windows 7'ye ait olan pencere ikonlarından anladım. Oraya tıklatmaya çalıştığımda ise geri kayboldu, bunun sebebi nedir? Neden böyle olmuş olabilir?

Normal kullanımımda tarayıcı bir anda hafif aşağıya kaydı ve yukarıda Windows 7'ye ait bir pencere belirdi, bunu Windows 7'ye ait olan pencere ikonlarından anladım. Oraya tıklatmaya çalıştığımda ise geri kayboldu, bunun sebebi nedir? Neden böyle olmuş olabilir?

Windows 10,11 Windows 7'nin üzerinden yapılan işletim sistemleri zaten normaldir.

Windows 10,11 windows 7nin üzerinden yapılan işletim sistemleri zaten normaldir
Evet üzerine yapılmıştır ama kaynak kodları, arayüz biçimleri farklıdir. Birçok kod eklenmis ve altyapisi desteklenmis halidir.

Bu pencereye için, daha optimize edilmemis bir Windows özelliği açılmis olabilir veya kullanıcının yüklediği, arayüzü Win7 ile tasarlamış bir program arkada açılmis olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazenleri aerolite oluyor (anlık takılma vs. olunca). Nadir ama ben de birkaç kez şahit oldum. Sürekli bakmak istiyorsanız 16 bit bir şey açın ya da diskmgmt.msc gibi şeyleri açıp tam ekrandan çıkartın. Windows PE de kullanabilirsiniz.

Evet üzerine yapılmıştır ama Kay ak kodları, Arayüz biçimleri farklıdir. birçok kod eklenmis ve altyapisi desteklenmis halidir.

Bu pencereye için, daha optimize edilmemis bir windows özelliği açılmis olabilir veya kullanıcı in yüklediği, arayüzü win7 ile tasarlamış bir program arkada açılmis olabilir.
Öyle bir şey yüklediğimi hatırlamıyorum ve bu olay ilk defa başıma geldi, bugün de tekrarladı. Bilgisayarım eskisine göre daha yavaş gibi hissediyorum bazen, virüs taraması yaptığımda bir şey çıkmıyor. Endişelenmem gereken bir şey var mı?

Bazenleri aerolite oluyor (anlık takılma vs. olunca). Nadir ama ben de birkaç kez şahit oldum. Sürekli bakmak istiyorsanız 16 bit bir şey açın ya da diskmgmt.msc gibi şeyleri açıp tam ekrandan çıkartın. Windows PE de kullanabilirsiniz.
Anlamadım, detaylı bir şekilde yazar mısınız bahsettiğiniz şeyleri anlatarak.

Öyle bir şey yüklediğimi hatırlamıyorum ve bu olay ilk defa başıma geldi, bugün de tekrarladı. Bilgisayarım eskisine göre daha yavaş gibi hissediyorum bazen, virüs taraması yaptığımda bir şey çıkmıyor. Endişelenmem gereken bir şey var mı?

Anlamadım, detaylı bir şekilde yazar mısınız bahsettiğiniz şeyleri anlatarak.
Ekran görüntüsü atma fırsatı iz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı