5 561400 Centipat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 390 Çözümler 5 27 Ekim 2022 #1 Windows 11 22H2'ye geçince oldu bu sorun nasıl çözebilirim? Dedikleri her şeyi yaptım ama olmuyor kesinlikle. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2022
Windows 11 22H2'ye geçince oldu bu sorun nasıl çözebilirim? Dedikleri her şeyi yaptım ama olmuyor kesinlikle.
Çözüm K K kaan.w 28 Ekim 2022 561400 dedi: Yok hocam her türlüsünü denedim başka emulatorlerde denedim hiçbiri çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp özelliklere gelin. Uyumluluk sekmesinden "Uyumluk sorun gidericisi" çalıştırın. Bu bitince olmazsa uyumluluk modunu açın.
561400 dedi: Yok hocam her türlüsünü denedim başka emulatorlerde denedim hiçbiri çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp özelliklere gelin. Uyumluluk sekmesinden "Uyumluk sorun gidericisi" çalıştırın. Bu bitince olmazsa uyumluluk modunu açın.
KS KS 5 561400 Centipat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 390 Çözümler 5 28 Ekim 2022 #11 kaan.w dedi: Ayarlarda değişiklik yapmanız gerek diyor. Sss'yi inceleyin butonuna tıklayıp bakın o ayarlara. Genişletmek için tıkla... Yok hocam her türlüsünü denedim başka emulatorlerde denedim hiçbiri çalışmıyor. Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: Ayarlarda değişiklik yapmanız gerek diyor. Sss'yi inceleyin butonuna tıklayıp bakın o ayarlara. Genişletmek için tıkla... Yok hocam her türlüsünü denedim başka emulatorlerde denedim hiçbiri çalışmıyor.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.424 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #12 561400 dedi: Yok hocam her türlüsünü denedim başka emulatorlerde denedim hiçbiri çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp özelliklere gelin. Uyumluluk sekmesinden "Uyumluk sorun gidericisi" çalıştırın. Bu bitince olmazsa uyumluluk modunu açın. Artı 2 Eksi Çözüm
561400 dedi: Yok hocam her türlüsünü denedim başka emulatorlerde denedim hiçbiri çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp özelliklere gelin. Uyumluluk sekmesinden "Uyumluk sorun gidericisi" çalıştırın. Bu bitince olmazsa uyumluluk modunu açın.
KS KS 5 561400 Centipat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 390 Çözümler 5 28 Ekim 2022 #13 kaan.w dedi: Sağ tıklayıp özelliklere gelin. Uyumluluk sekmesinden "uyumluk sorun gidericisi" çalıştırın. Bu bitince olmazsa uyumluluk modunu açın. Genişletmek için tıkla... Oha çok teşekkür ederim direkt oldu bu, çok sağ olasın iyi akşamlar .) Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: Sağ tıklayıp özelliklere gelin. Uyumluluk sekmesinden "uyumluk sorun gidericisi" çalıştırın. Bu bitince olmazsa uyumluluk modunu açın. Genişletmek için tıkla... Oha çok teşekkür ederim direkt oldu bu, çok sağ olasın iyi akşamlar .)
ShenkaMan Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 649 Çözümler 12 29 Ekim 2022 #14 kaan.w dedi: Sağ tıklayıp özelliklere gelin. Uyumluluk sekmesinden "Uyumluk sorun gidericisi" çalıştırın. Bu bitince olmazsa uyumluluk modunu açın. Genişletmek için tıkla... Ben de çok teşekkür ederim. Bu sorunu çözmek için ben de konu açmıştım ama kimse cevap vermedi. Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: Sağ tıklayıp özelliklere gelin. Uyumluluk sekmesinden "Uyumluk sorun gidericisi" çalıştırın. Bu bitince olmazsa uyumluluk modunu açın. Genişletmek için tıkla... Ben de çok teşekkür ederim. Bu sorunu çözmek için ben de konu açmıştım ama kimse cevap vermedi.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.745 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #15 BlueStacks 5 Android 11 için kurulum yapınca sağlıklı bir şekilde çalışmıyor. Offline BlueStacks 5 nougat 64-bit: Bu sürümde ise sorun yok Artı 0 Eksi
BlueStacks 5 Android 11 için kurulum yapınca sağlıklı bir şekilde çalışmıyor. Offline BlueStacks 5 nougat 64-bit: Bu sürümde ise sorun yok