jigsqww Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Sanallaştırma açık ama hala açılmıyor. Yönetici olarak açtığımda açılıyor.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #2 Ee sen de yönetici olarak aç bundan sonra?
jigsqww Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #3 LeonS.Kennedy dedi: Ee sen de yönetici olarak aç bundan sonra? Genişletmek için tıkla... cok akıllıcaymıs :d
LeonS.Kennedy dedi: Ee sen de yönetici olarak aç bundan sonra? Genişletmek için tıkla... cok akıllıcaymıs :d
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.254 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 28 Ocak 2023 #4 jigsqww dedi: Sanallaştırma açık ama hala açılmıyor. Yönetici olarak açtığımda açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sag tıkla ozellıkler de uyumluluk kullanıcı ayarı degısde yonetıcı olarak başlat de uygula çık.
jigsqww dedi: Sanallaştırma açık ama hala açılmıyor. Yönetici olarak açtığımda açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sag tıkla ozellıkler de uyumluluk kullanıcı ayarı degısde yonetıcı olarak başlat de uygula çık.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #5 N0rvecli dedi: Hocam sag tıkla ozellıkler de uyumluluk kullanıcı ayarı degısde yonetıcı olarak başlat de uygula çık. Genişletmek için tıkla... İşte ben de bunu demek istiyorum, teşekkürler. jigsqww dedi: cok akıllıcaymıs :d Genişletmek için tıkla... Dostum zaten BlueStacks, bazı durumlarda yönetici gereksinimi isteyen bir program.
N0rvecli dedi: Hocam sag tıkla ozellıkler de uyumluluk kullanıcı ayarı degısde yonetıcı olarak başlat de uygula çık. Genişletmek için tıkla... İşte ben de bunu demek istiyorum, teşekkürler. jigsqww dedi: cok akıllıcaymıs :d Genişletmek için tıkla... Dostum zaten BlueStacks, bazı durumlarda yönetici gereksinimi isteyen bir program.
jigsqww Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #6 N0rvecli dedi: Hocam sag tıkla ozellıkler de uyumluluk kullanıcı ayarı degısde yonetıcı olarak başlat de uygula çık. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam düzeldi yardımınız icin tesekkürler LeonS.Kennedy dedi: İşte ben de bunu demek istiyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Onu deseydin de direkt konu kapansaydı kanka neyse yardımlarınız için tesekkürler
N0rvecli dedi: Hocam sag tıkla ozellıkler de uyumluluk kullanıcı ayarı degısde yonetıcı olarak başlat de uygula çık. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam düzeldi yardımınız icin tesekkürler LeonS.Kennedy dedi: İşte ben de bunu demek istiyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Onu deseydin de direkt konu kapansaydı kanka neyse yardımlarınız için tesekkürler
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #7 jigsqww dedi: Onu deseydin de direkt konu kapansaydı kanka neyse yardımlarınız için tesekkürler Genişletmek için tıkla... Haklısın...
jigsqww dedi: Onu deseydin de direkt konu kapansaydı kanka neyse yardımlarınız için tesekkürler Genişletmek için tıkla... Haklısın...