Çözüldü Windows 11'de Bluetooth çalışıyor ama cihaz algılanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keremttnc

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X
Ekran Kartı: ASUS DUAL RTX 3070 V2 O.C.
Anakart: ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI)
RAM: G.Skill Trident Z NEO 2x16GB 3600MHz CL16
SSD: MLD M300 1TB - SAMSUNG 980 PRO 1TB
Sıvı Soğutma: Corsair H100 240mm
Kasa: Corsair iCUE 4000x
PSU: Corsair CX750F 80+ Bronze
Monitör: ASUS TUF GAMING VG279Q1A
Intel Wireless-AC 9260 160 MHz Wi-Fi 5 kartında ve ASUS TUF X570 Plus Wi-Fi anakartta Bluetooth birden çalışmamaya başladı. Sürücüyü yeniden kurdum fakat sonuç aynı.

Çözüm
Intel Wireless-AC 9260 160 MHz Wi-Fi 5 kartında ve ASUS TUF X570 Plus Wi-Fi anakartta Bluetooth birden çalışmamaya başladı. Sürücüyü yeniden kurdum fakat sonuç aynı.

Bluetooth'u kapatıp yeniden aç—hem Ayarlar'dan hem de anakarttaki fiziksel düğme (varsa) ile.

Win+R'ye “services.msc” yaz, “Bluetooth Support Service”i bulun; çalışmıyorsa başlat ve otomatiğe al.

Aygıt Yöneticisi'nden Intel Wireless-AC 9260'ya çift tıkla, Güç Yönetimi'nden “bilgisayar bu aygıtın gücünü kapatsın” seçeneğini kaldır.

ASUS sürücüsünü değil, Intel'in kendi Bluetooth paketini indirip kur (Intel® Wireless Bluetooth®).

Son çare Windows'un Bluetooth sorun gidericisini çalıştır, çoğunlukla otomatik hallediyor.

Bunlar genellikle hemen çözüm getiriyorr.

Bluetooth'u kapatıp yeniden aç—hem Ayarlar'dan hem de anakarttaki fiziksel düğme (varsa) ile.

Win+R'ye “services.msc” yaz, “Bluetooth Support Service”i bulun; çalışmıyorsa başlat ve otomatiğe al.

Aygıt Yöneticisi'nden Intel Wireless-AC 9260'ya çift tıkla, Güç Yönetimi'nden “bilgisayar bu aygıtın gücünü kapatsın” seçeneğini kaldır.

ASUS sürücüsünü değil, Intel'in kendi Bluetooth paketini indirip kur (Intel® Wireless Bluetooth®).

Son çare Windows'un Bluetooth sorun gidericisini çalıştır, çoğunlukla otomatik hallediyor.

Bunlar genellikle hemen çözüm getiriyorr.

Çözüm

Bluetooth Support Service'i açtım ve çözüldü çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…