S Swordyyx Hectopat Satranç Şampiyonu Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 568 Çözümler 3 Yer İstanbul 23 Temmuz 2024 #1 Merhaba. İnternette ne kadar yöntem varsa denedim. Ne Bluetooth kulaklığımı ne de telefonumu görüyor. Bunu nasıl düzelteceğim?
Merhaba. İnternette ne kadar yöntem varsa denedim. Ne Bluetooth kulaklığımı ne de telefonumu görüyor. Bunu nasıl düzelteceğim?
7 753929 Femtopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 79 23 Temmuz 2024 #2 Swordyyx dedi: Merhaba. İnternette ne kadar yöntem varsa denedim. Ne Bluetooth kulaklığımı ne de telefonumu görüyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Anakartlarin hepsinde Bluetooth özelligi yok, sizin anakartinizda Bluetooth ozelliginin olduguna emin misiniz? Artı 0 Eksi
Swordyyx dedi: Merhaba. İnternette ne kadar yöntem varsa denedim. Ne Bluetooth kulaklığımı ne de telefonumu görüyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Anakartlarin hepsinde Bluetooth özelligi yok, sizin anakartinizda Bluetooth ozelliginin olduguna emin misiniz?