Driverına bakın.
Csr 4.0 modeli CSR Bluetooth Driver Windows 11
Bu sitede var ama 400 MB normal mi driver icin bu kadar fazla olması.
Ürünün kutusunda bir kağıtta link vs. çıkmadı mı? İnternette az baktım görünüşe göre driver 400 MB evet. Official sitesi yok mu bunun?
Atmıştım sanırım ya bayaga oldu alalı linkten indireyim mi o zaman.
Ben TP-Link UB500 kullanıyorum driverı 75MB. UB400 yani 4.0 olanı için ise 400 MB driverı görünüyor fakat o XP ve Windows 7 için diyor yani 11'de tak ve çalıştır olması lazım driverı gerek olmaması lazım.
![]()
Bu tarz donglelarda Realtek'in aynı çipi oluyor ondan driverları da aynı oluyor ama Windows 11 için driver gerekmez diyor site.
Ben TP-Link UB500 kullanıyorum driverı 75MB. UB400 yani 4.0 olanı için ise 400 MB driverı görünüyor fakat o XP ve Windows 7 için diyor yani 11'de tak ve çalıştır olması lazım driverı gerek olmaması lazım.
![]()
Bu tarz donglelarda Realtek'in aynı çipi oluyor ondan driverları da aynı oluyor ama Windows 11 için driver gerekmez diyor site.
@Strasseux Dongle'da çoklu cihaz desteği varsa bağlayabilirsin. Aynı şekilde konsolu nasıl bağladıysan, yoksa bağlanmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.