Windows 11'de Bluetooth sorunlu çalışıyor

Akınhrmn

Picopat
Daha fazla  
İşlemci
Ryzen 7 7840HS
Merhaba,

Windows 11 işletim sistemine sahip bir laptop kullanıyorum ve.

Uzun süredir Bluetooth ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Bazen herhangi bir cihaza sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum, ancak bazı durumlarda aşağıdaki problemlerle karşılaşıyorum:

Bilgisayarımı açtığımda Bluetooth özelliği tamamen kayboluyor ve aygıt yöneticisinde de görünmüyor. Bu durumda genellikle bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor.

Bazı durumlarda Bluetooth ile başarılı bir şekilde bağlansam bile, bir süre sonra bağlantı kendiliğinden kopuyor ve Bluetooth özelliği tamamen kayboluyor. Bu da beni tekrar bilgisayarı yeniden başlatmaya zorluyor. (örnek olarak Xbox controllerımla bağlanıp bir süre oyun oynadıktan sonra lag varmış gibi tepkilerime geç cevap veriyor veya Bluetooth hoparlör.

Bağladıktan bir süre sonra ses hiç gelmiyor)

Windows'u ayarlardan sıfırladım ve sorunum yine çözülmedi hatta şimdi Bluetooth hiç yok.

Bu sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözülebileceğini bilen var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Intel® Wireless Bluetooth® Drivers for Windows® 10 and Windows 11* indirin kurulumu normal yapın tekrar test edin

TP-Link UB-500 dongle alıp sürücüleri kurup Aygıt Yöneticisi'nden bilgisayarın kendi Bluetooth'unu devre dışı bırakın

TP-Link UB-500 dongle alıp sürücüleri kurup Aygıt Yöneticisi'nden bilgisayarın kendi Bluetooth'unu devre dışı bırakın.

Bu ne bicim çözüm TP-Link sponsoru falan mısınız niye üst model bir bilgisayara dongle alarak çözüm bulsunki en kötü çözüm Wi-Fi kartını değiştirir.

TP-Link UB-500 dongle alıp sürücüleri kurup Aygıt Yöneticisi'nden bilgisayarın kendi Bluetooth'unu devre dışı bırakın
Bu ne bicim çözüm TP-Link sponsoru falan mısınız niye üst model bir bilgisayara dongle alarak çözüm bulsunki en kötü çözüm Wi-Fi kartını değiştirir.
Cevaplarınız için teşekkürler ama acaba bunun daha basit bir çözümü yok mudur? Yani sorunun donanımsal mı olduğunu düşünüyorsunuz?

aynı sorun bende de var Bluetooth kaybolmuyor ama lag varmış gibi geç algılayıp bazen de kafayı yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…