kastra Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 İşlemci Windows 11 Bilgisayarımda CMD yok. CMD'yi arıyorum ve hiçbir sonuç bulamıyorum.
R roizzmonst Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 76 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 Altta arama yerine yazınca çıkmıyor mu?
PCGun Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 24 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 Windows + R tuşlarına basıp ve oraya CMD yazıp açabilirsiniz bir şey daha var komut istemini yönetici olarak çalıştırarakda CMD'ye erişebilirsiniz... Olmazsa cevap yazın iyi bir araştırayım.
Windows + R tuşlarına basıp ve oraya CMD yazıp açabilirsiniz bir şey daha var komut istemini yönetici olarak çalıştırarakda CMD'ye erişebilirsiniz... Olmazsa cevap yazın iyi bir araştırayım.
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 kastra dedi: Bilgisayarımda CMD yok. CMD'yi arıyorum ve hiçbir sonuç bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Win+X tuşuna basın terminal seçin. Aynı şey değillerse bilgilendirin lütfen.
kastra dedi: Bilgisayarımda CMD yok. CMD'yi arıyorum ve hiçbir sonuç bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Win+X tuşuna basın terminal seçin. Aynı şey değillerse bilgilendirin lütfen.
kastra Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #5 roizzmonst dedi: Altta arama yerine yazınca çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... bir arkadaş verdi linkini indirdim tekrardan sağolun PCGun dedi: Windows + R tuşlarına basıp ve oraya CMD yazıp açabilirsiniz bir şey daha var komut istemini yönetici olarak çalıştırarakda CMD'ye erişebilirsiniz... Olmazsa cevap yazın iyi bir araştırayım. Genişletmek için tıkla... olmamıştı denedim onları ama sonra bir link verdi arkadaş oradan indirdim aynı cmdyi
roizzmonst dedi: Altta arama yerine yazınca çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... bir arkadaş verdi linkini indirdim tekrardan sağolun PCGun dedi: Windows + R tuşlarına basıp ve oraya CMD yazıp açabilirsiniz bir şey daha var komut istemini yönetici olarak çalıştırarakda CMD'ye erişebilirsiniz... Olmazsa cevap yazın iyi bir araştırayım. Genişletmek için tıkla... olmamıştı denedim onları ama sonra bir link verdi arkadaş oradan indirdim aynı cmdyi
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #6 kastra dedi: Bir arkadaş verdi linkini indirdim tekrardan sağ olun. Olmamıştı denedim onları ama sonra bir link verdi arkadaş oradan indirdim aynı CMD'yi. Genişletmek için tıkla... Link atar mısın merak ettim.
kastra dedi: Bir arkadaş verdi linkini indirdim tekrardan sağ olun. Olmamıştı denedim onları ama sonra bir link verdi arkadaş oradan indirdim aynı CMD'yi. Genişletmek için tıkla... Link atar mısın merak ettim.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.391 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #7 kastra dedi: Bilgisayarımda CMD yok. CMD'yi arıyorum ve hiçbir sonuç bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows mağzadan cmd olmalı.
kastra dedi: Bilgisayarımda CMD yok. CMD'yi arıyorum ve hiçbir sonuç bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows mağzadan cmd olmalı.
kastra Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #8 Fatihkerem0023 dedi: Link atar mısın merak ettim. Genişletmek için tıkla... hatırlamıyorum ki ya