Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 2 Ekim 2025 #1 RAM 16 gb 3200mhz SSD veya HDD modeli 256 gb m2 ssd Ekran kartı intel UHD graphics İşlemci i5 10210u Arkadaşlar merhaba yeni Windows 11'e geçtim. Bugün uygulamaları kurarken başlangıç uygulamalarında Crypto diye bir şey gördüm. Virüs olabilir mi acaba ve dosya konumu açınca Microsoft klasöründen Crypto klasörünü açıyor. Sizde de var mı bu Crypto?
Arkadaşlar merhaba yeni Windows 11'e geçtim. Bugün uygulamaları kurarken başlangıç uygulamalarında Crypto diye bir şey gördüm. Virüs olabilir mi acaba ve dosya konumu açınca Microsoft klasöründen Crypto klasörünü açıyor. Sizde de var mı bu Crypto?
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.082 Çözümler 87 2 Ekim 2025 #2 Sağ tıklayıp dosya özelliklerinden Microsoft'a ait geçerli bir dijital imzası var mı diye bakın. Yoksa VirusTotale'e yükleyip sonucunu paylaşın.
Sağ tıklayıp dosya özelliklerinden Microsoft'a ait geçerli bir dijital imzası var mı diye bakın. Yoksa VirusTotale'e yükleyip sonucunu paylaşın.