BRENMEST Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 159 26 Eylül 2024 #11 ÇAĞATAY TORUN dedi: Şu program görüyor mu bak. Disk Recovery Software and Hard Drive Recovery tool for Windows, Mac, and Linux R-TT offers disk recovery software and hard drive data recovery tools. Network and RAID support. www.r-studio.com Genişletmek için tıkla... İndiriyorum şu an. ÇAĞATAY TORUN dedi: Bu rada format USB'si ile mi açtın CMD'yi başlangıçta yoksa Windows içinden mi? Genişletmek için tıkla... Windows içinden USB de sadece Linux Mint var. USB takılı değildi.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Şu program görüyor mu bak. Disk Recovery Software and Hard Drive Recovery tool for Windows, Mac, and Linux R-TT offers disk recovery software and hard drive data recovery tools. Network and RAID support. www.r-studio.com Genişletmek için tıkla... İndiriyorum şu an. ÇAĞATAY TORUN dedi: Bu rada format USB'si ile mi açtın CMD'yi başlangıçta yoksa Windows içinden mi? Genişletmek için tıkla... Windows içinden USB de sadece Linux Mint var. USB takılı değildi.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.139 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #12 O zaman görmeyebilir, Windows dışından USB ile de bakman gerekiyor. Önce şu program ile bak bakalım.
BRENMEST Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 159 26 Eylül 2024 #13 ÇAĞATAY TORUN dedi: Şu program görüyor mu bak. Disk Recovery Software and Hard Drive Recovery tool for Windows, Mac, and Linux R-TT offers disk recovery software and hard drive data recovery tools. Network and RAID support. www.r-studio.com Genişletmek için tıkla... Program paralı. Demo varmış. ÇAĞATAY TORUN dedi: O zaman görmeyebilir, Windows dışından USB ile de bakman gerekiyor. Önce şu program ile bak bakalım. Genişletmek için tıkla... D diskimi görmedi program. ÇAĞATAY TORUN dedi: O zaman görmeyebilir, Windows dışından USB ile de bakman gerekiyor. Önce şu program ile bak bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux geçeyim mi Linux geçersem düzelir mi hiç olmuyorsa Linux'a geçince olur belki Windows 10 falan da aynı şekilde Windows 10 falan da geçsem olur mu yani ya da Windows 11'e format atsam.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Şu program görüyor mu bak. Disk Recovery Software and Hard Drive Recovery tool for Windows, Mac, and Linux R-TT offers disk recovery software and hard drive data recovery tools. Network and RAID support. www.r-studio.com Genişletmek için tıkla... Program paralı. Demo varmış. ÇAĞATAY TORUN dedi: O zaman görmeyebilir, Windows dışından USB ile de bakman gerekiyor. Önce şu program ile bak bakalım. Genişletmek için tıkla... D diskimi görmedi program. ÇAĞATAY TORUN dedi: O zaman görmeyebilir, Windows dışından USB ile de bakman gerekiyor. Önce şu program ile bak bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux geçeyim mi Linux geçersem düzelir mi hiç olmuyorsa Linux'a geçince olur belki Windows 10 falan da aynı şekilde Windows 10 falan da geçsem olur mu yani ya da Windows 11'e format atsam.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.139 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #14 Linux bazen Windows'un görmediği diskleri görüyormuş, bilgim yok bu konuda.
BRENMEST Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 159 26 Eylül 2024 #15 ÇAĞATAY TORUN dedi: Linux bazen Windows'un görmediği diskleri görüyormuş, bilgim yok bu konuda. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarını karıştırdım falan düzelttim. Bu konu kilitlensin lütfen.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Linux bazen Windows'un görmediği diskleri görüyormuş, bilgim yok bu konuda. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarını karıştırdım falan düzelttim. Bu konu kilitlensin lütfen.