Windows 11'de D diski kayboldu

HimmetEfendi

Picopat
RAM
XPG D35 2X16GB 3200MHz DDR4
SSD veya HDD modeli
1TB NVMe Kingston / 1TB WD Blue Sata3 SSD
Ekran kartı
GALAX Nvidia RTX 4060 8GB
Anakart
ASUS A520M-R
İşlemci
Ryzen 5 5600
Steam'de bir oyun güncelliyordum, disk yazma hatası aldım ve ardından D diskim kendiliğinden kayboldu. Sadece C gözüküyor. Kaybolan diskim WD Blue 1 TB SATA.
Ekran görüntüsü 2025-05-07 233015.png

Disk yönetimine girdiğimde böyle bir ekran aldım.

Ekran görüntüsü 2025-05-07 233547.png

Hocam "Tamam" tuşuna basarmısınız.
Diski kurdunuzmu?

Bastım, böyle oldu. Disk kuruluydu zaten ben diske bir sürü oyun kurup oynamıştım. Daha önce Steam'de disk yazma hatası veriyordu hep, yönetici olarak çalıştır deyince almıyordum hata. Şimdi de böyle oldu kendi kendine. CrystalDiskInfo ile ve HD Tune ile SSD testlerini yaptığımda bir problem gözükmemişti.

Ekran görüntüsü 2025-05-07 235438.png

Bastım, böyle oldu. Disk kuruluydu zaten ben diske bir sürü oyun kurup oynamıştım. Daha önce Steam'de disk yazma hatası veriyordu hep, yönetici olarak çalıştır deyince almıyordum hata. Şimdi de böyle oldu kendi kendine. CrystalDiskInfo ile ve HD Tune ile SSD testlerini yaptığımda bir problem gözükmemişti.

Eki Görüntüle 2486352
Hocam diskiniz HDD'mi veya sorunlumu belki görmüyodur.

Hocam diskiniz HDD'mi veya sorunlumu belki görmüyodur.

Kablo değiştim, farklı porta taktım. Yine de gözükmedi. Ancak Yeni basit birim oluştur dedim. İçerisindeki her şey komple gitti. Şimdi gözüküyor.

Kablo değiştim, farklı porta taktım. Yine de gözükmedi. Ancak Yeni basit birim oluştur dedim. İçerisindeki her şey komple gitti. Şimdi gözüküyor.
Şimdi de kendi kendine D diski açılıyor pencere olarak.

Şimdi de kendi kendine D diski açılıyor pencere olarak.

CrystalDiskMark ile test yaparken D diski kendi kendine açılıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı