Windows 11'de Defender açılmıyor

XBaran1999

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx 4050
İşlemci
i7 13
Merhaba, yeni bir laptop aldım Windows 11 yüklü ama Windows Defender açılmıyor beyaz ekran veriyor.
PowerShell ile komut girmeyi denedim ve sistemden Defender sıfırlama ve onarma işlemini yaptım işe yaramadı.

Kod:
DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth ve sfc/scannow
Get-appxpackage Microsoft. Sechealthuı -allusers | reset-appxpackage
Bu komutlar işe yaramadı.

Adsız.png

Merhaba, yeni bir laptop aldım Windows 11 yüklü ama Windows Defender açılmıyor beyaz ekran veriyor.
PowerShell ile komut girmeyi denedim ve sistemden Defender sıfırlama ve onarma işlemini yaptım işe yaramadı.

Kod:
DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth ve sfc/scannow
Get-appxpackage Microsoft. Sechealthuı -allusers | reset-appxpackage
Bu komutlar işe yaramadı.

Eki Görüntüle 2321297

Çözümünü bilmiyorum fakat bende Windows 10 kullanıyorum aynı sorun bende de var senin yerinde olsam Kaspersky yüklerdim hep Windows Defender'dan kat kat iyidir ve 30 gün premium sonrasında bedava sürümünü kullanabilirsin.

Bu deneyebilirsin belki de çözebilir.
hocam ilk başta orda yazılanları denedim ama işe yaramadı zaten

@Enes3078 hocam bi fikrin var mı yardımcı olabilir misin ya da discord veya instagramdan ulaşabilir miyim

Son düzenleme:
Aşağıdaki linkte yazanlar sizede yardımcı olabilir.
Orada yapılan işlem bir nevi defender'i yeniden başlatmak.
İlk işlem defender'i kapatıp pasif hale getiriyor.
İkinci işlem tekrar başlatıyor.
Aşağıdaki video görsel yardım. Kaldırma olarak geçiyor ama yapılan işlem kaldırma değil yukarıda yazdığım gibi pasif hale getirme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşağıdaki linkte yazanlar size de yardımcı olabilir.
Orada yapılan işlem bir nevi Defender'i yeniden başlatmak.
İlk işlem Defender'i kapatıp pasif hale getiriyor.
İkinci işlem tekrar başlatıyor.
Aşağıdaki video görsel yardım. Kaldırma olarak geçiyor ama yapılan işlem kaldırma değil yukarıda yazdığım gibi pasif hale getirme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hocam yaptım şimdi yine işe yaramadı yardımcı olacaksa beyaz ekranın yanı sıra BT yöneticiniz bu uygulamanın bazı alanlarına sınırlı erişime sahip hatası veriyor açılmıyor.

1} Windows 11 Home yüklü olarak geldi hiçbir şey yapmadım sadece kurulum yaptım.
2} Evet biraz önce bütün sürücüleri ve sistemi güncelleştirdim Windows Update'den.
3} Manuel kurum yapmadım Driver Booster uygulaması ile driverları güncelleştirdim.
4} Yani oyun indirdim birkaç dosya attım yani işime yarar resim ve dosyalar var.

@XBaran1999
Bazı hususların netleşmesi lazım ki hata yapmayalım.
Yeni laptop aldım ve windows yüklü demişsiniz.
Adım adım aşağıdaki sorulara cevap verirseniz sorunu çözebiliririz.
1- Windows yüklü mü geldi yoksa geldikten sonra siz veya bir başkası mı yükledi?
2- Windows'u tam olarak güncel hale getirdiniz mi?
3- Manuel driver kurulumu yaptınız mı?
4- Pc nin içinde şu anda size lazım olacak türde resim-belge- vs var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı