JustIshi Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 RTX 4060 intel core i7 12700h 16 gb ram 1 tb ssd Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #11 MrLegasov dedi: Eki Görüntüle 2311608benim lisanslı, şimdi buradan kapat deyince kapanıyor değil mi yani kapanmama açık kalma gibi bir sorun yoktur umarım. Genişletmek için tıkla... Bende efektler çalışmıyor, parlaklığı çalışmıyor kafayı yiyeceğim en sonunda
MrLegasov dedi: Eki Görüntüle 2311608benim lisanslı, şimdi buradan kapat deyince kapanıyor değil mi yani kapanmama açık kalma gibi bir sorun yoktur umarım. Genişletmek için tıkla... Bende efektler çalışmıyor, parlaklığı çalışmıyor kafayı yiyeceğim en sonunda
U ujur Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #12 MrLegasov dedi: Eki Görüntüle 2311608benim lisanslı, şimdi buradan kapat deyince kapanıyor değil mi yani kapanmama açık kalma gibi bir sorun yoktur umarım. Genişletmek için tıkla... Evet kapanıyor. JustIshi dedi: Bende efektler çalışmıyor, parlaklığı çalışmıyor kafayı yiyeceğim en sonunda Genişletmek için tıkla... Cihazın uygulaması varsa onu kullanabilirsiniz.
MrLegasov dedi: Eki Görüntüle 2311608benim lisanslı, şimdi buradan kapat deyince kapanıyor değil mi yani kapanmama açık kalma gibi bir sorun yoktur umarım. Genişletmek için tıkla... Evet kapanıyor. JustIshi dedi: Bende efektler çalışmıyor, parlaklığı çalışmıyor kafayı yiyeceğim en sonunda Genişletmek için tıkla... Cihazın uygulaması varsa onu kullanabilirsiniz.
K klores Femtopat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 17 22 Aralık 2024 #13 Yusuf zeki aytaç dedi: Regedit "HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Lighting" gir orda "AmbientLightingEnabled" e çift tıkla değeri 0 yap kapanmış oluyor. Genişletmek için tıkla... Senden Allah bin kat razı olsun adamın dibisin
Yusuf zeki aytaç dedi: Regedit "HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Lighting" gir orda "AmbientLightingEnabled" e çift tıkla değeri 0 yap kapanmış oluyor. Genişletmek için tıkla... Senden Allah bin kat razı olsun adamın dibisin
enesbuluk Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRIX G16-614-JV 2023-RTX 4060-I7-13650HX 16GB RAM-512SSD Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #14 ujur dedi: Evet kapanıyor. Cihazın uygulaması varsa onu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Söylediğinizi yaptım ve dinamik aydınlatma kapandı fakat hala böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-05 194633.png 131,2 KB · Görüntüleme: 98 Ekran görüntüsü 2025-02-05 194646.png 104,9 KB · Görüntüleme: 99
ujur dedi: Evet kapanıyor. Cihazın uygulaması varsa onu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Söylediğinizi yaptım ve dinamik aydınlatma kapandı fakat hala böyle bir sorunla karşılaşıyorum.
U ujur Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #15 enesbuluk dedi: Söylediğinizi yaptım ve dinamik aydınlatma kapandı fakat hala böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende Logitech G HUB var onda çalışmıştı ama yanlış bimiyorsam regeditten değiştirebilirsin.
enesbuluk dedi: Söylediğinizi yaptım ve dinamik aydınlatma kapandı fakat hala böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende Logitech G HUB var onda çalışmıştı ama yanlış bimiyorsam regeditten değiştirebilirsin.