Windows 11'de disk nasıl birleştirilir?

atutu

Kilopat
Merhaba arkadaşlar yeni notebook aldım disk ikiye bölünmüş olarak geldi. Recovery ile disk tek disk yapmak istedim. Yeniden kurulum yaptım ama diski tek yapamadım. Aynen C ve D sürücü olarak yeniden yüklendi. Tek disk, nasıl yapacağım? MSI sword 16HX B14V modeli, Windows 11 Home var.
Teşekkür eder iyi gunler dilerim.

Merhaba arkadaşlar yeni notebook aldım disk ikiye bölünmüş olarak geldi. Recovery ile disk tek disk yapmak istedim. Yeniden kurulum yaptım ama diski tek yapamadım. Aynen C ve D sürücü olarak yeniden yüklendi. Tek disk, nasıl yapacağım? MSI sword 16HX B14v modeli, Windows 11 Home var.

Disk yönetiminden D diskine sağ tıklayıp birim sil deyin. İçindeki verileri yedek almayı unutmayın silinecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyebilirsiniz

meraba bu video yu izledim. minitool partition wizard yukledim c yi tıklayınca merge falan cıkmadı data recovery,format,delete,copy,change partition,surface test, wipe partition çıktı.

Merhaba arkadaşlar yeni notebook aldım disk ikiye bölünmüş olarak geldi. Recovery ile disk tek disk yapmak istedim. Yeniden kurulum yaptım ama diski tek yapamadım. Aynen C ve D sürücü olarak yeniden yüklendi. Tek disk, nasıl yapacağım? MSI sword 16HX B14V modeli, Windows 11 Home var.

Onemli veriler varsa harici yedekle.
Format esnası
Butun diski sil,
Ayrılmamıs alan olarak tek gorunsun.
Sonra yeni birim olustır de.
Windows partionları olusturur.
Disk 0 bolum 1 sistem ayrıldı
Disk 0 bolum 2 MSR ayrılmış
Disk 0 bolum 3 birincil vs
Bolum 3 biçimlendir formata devam.

Technopat Haberler