Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #1 Merhaba arkadaş. El ile DNS adresi girmek istiyorum ancak Windows 11'de bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaş. El ile DNS adresi girmek istiyorum ancak Windows 11'de bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 24 Kasım 2022 #2 Windows 11 Dns Değiştirme Ayarları - IP Sorgulama Windows 11 işletim sistemine ait dns ayarlarını değiştirmek için resimli ve detaylı klavuz makalemiz sayfamızda sizlere sunulmaktadır. www.ipsorgu.com Ayrıca DNS Jumper kullanabilirsin. AdGuard ya da Cloudflare DNS öneririm. Download Dns Jumper v2.3 DnsJumper helps you to Change your dns setting easily , In some cases, you can increase the browsing speed or improve your security by replacing the DNS provided by your provider. www.sordum.org Artı -1 Eksi
Windows 11 Dns Değiştirme Ayarları - IP Sorgulama Windows 11 işletim sistemine ait dns ayarlarını değiştirmek için resimli ve detaylı klavuz makalemiz sayfamızda sizlere sunulmaktadır. www.ipsorgu.com Ayrıca DNS Jumper kullanabilirsin. AdGuard ya da Cloudflare DNS öneririm. Download Dns Jumper v2.3 DnsJumper helps you to Change your dns setting easily , In some cases, you can increase the browsing speed or improve your security by replacing the DNS provided by your provider. www.sordum.org