Windows 11'de donmalar oluyor

j3loodyrose

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Adata
Ekran kartı
Gtx 1650
Anakart
Gigabyte A620 gaming x
İşlemci
Ryzen 5 7500f
Windows 11'e yükseltme yaptım ve şu an donma sorunu yaşıyorum. Bilgisayarda mouse oynuyor fakat ne bir şeyi açabiliyorum ne de işlem yapabiliyorum. Sadece kapatıp açınca düzeliyor. Genel olarak da oyunlarda drop sorunuyla karşı karşıyayım. Normalde Windows 10'da böyle bir sorunum yoktu.

Windows 11'e yükseltme yaptım ve şu an donma sorunu yaşıyorum. Bilgisayarda mouse oynuyor fakat ne bir şeyi açabiliyorum ne de işlem yapabiliyorum. Sadece kapatıp açınca düzeliyor. Genel olarak da oyunlarda drop sorunuyla karşı karşıyayım. Normalde Windows 10'da böyle bir sorunum yoktu.

SSD'de sıkıntı var gibi.

SSD'de falan sıkıntı yok AMD mobil işlemcilerin kronik sorunu bu. Bende de 7. nesil var ben de bu sorundan müzdaribim birçok insanın olduğu gibi. Yapacak hiçbir şey yok.

Mobil işlemci değil bu.

Görev Yöneticisi'ni açıp bakın anormal bir durum var mı diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı