Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 309 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:31 #1 Sorun sadece bir dosyada çıkıyor. Dosyadaki hiç bir şeyi ayıklayamıyorum, açamıyorum ve ya başka yere aktaramıyorum.
Sorun sadece bir dosyada çıkıyor. Dosyadaki hiç bir şeyi ayıklayamıyorum, açamıyorum ve ya başka yere aktaramıyorum.
Çözüm misty rosetta Dün 13:57 7-Zip ile çıkarmayı denediniz mi? Windows'un kendi aracı bazen böyle sorunlar çıkarabiliyor.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.725 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:57 #2 7-Zip ile çıkarmayı denediniz mi? Windows'un kendi aracı bazen böyle sorunlar çıkarabiliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 309 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:49 #3 misty rosetta dedi: 7-Zip ile çıkarmayı denediniz mi? Windows'un kendi aracı bazen böyle sorunlar çıkarabiliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim ve işe yaradı, dosyanın şifresi olduğunu unutmuşum. teşekkürler. Artı 0 Eksi
misty rosetta dedi: 7-Zip ile çıkarmayı denediniz mi? Windows'un kendi aracı bazen böyle sorunlar çıkarabiliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim ve işe yaradı, dosyanın şifresi olduğunu unutmuşum. teşekkürler.