Windows 11'de ekran gidip geliyor

Merhaba bu sorunu pek çok Windows 11 kullanıcısı yaşadı.
Şayet laptop kullanıyorsan bilgisayarın şarjı %100 iken şarjda tutmadığına emin ol, kabloyu çek.
Bu işlemi yaptıktan sonra bilgisayarı kullanabilmeye başlayacaksın, şayet bu yetersiz olursa şarja takılı olmayan bilgisayarını donanım üzerinden (tuşuna basarak) yeniden başlat.
Ardından bu hatanın tekrarlanmaması için ayarlardan bilgisayarın dilini Türkçeden, İngilizceye al.
Windows 11'i kurduğum gibi aynı sorunu yaşadım, yazdığım şekilde çözdüm.
Şayet laptop kullanmıyorsan bilgisayarı bir kaç kez açıp kapat, bir şekilde masaüstüne ulaşabildikten sonra aynı şekilde dili İngilizceye al.
Bilgisayarın dilini İngilizce yaptıktan sonra tam anlamıyla uygulanabilmesi için birkaç defa yeniden başlatman gerekiyor.

Aynı problemi yaşadım. Bilgisayar dilini ingilizceye çevirince problem çözüldü bende. CTRL+alt+del yaparak görev yöneticisini başlatın herhangi bir dosyanın dosya konumunu açıp hızlı erişimden bu bilgisayara girip ayarları aç deyip ingilizceye alabilirsiniz dili. Laptop kullanıcısıysanız eğer cihazı şarjdan çıkarınca düzeliyor diye okumuştum ben ilk dediğim şekilde yaptım ama bu da bir seçenek. İyi forumlar.
Merhaba bu sorunu pek çok Windows 11 kullanıcısı yaşadı.
Şayet laptop kullanıyorsan bilgisayarın şarjı %100 iken şarjda tutmadığına emin ol, kabloyu çek.
Bu işlemi yaptıktan sonra bilgisayarı kullanabilmeye başlayacaksın, şayet bu yetersiz olursa şarja takılı olmayan bilgisayarını donanım üzerinden (tuşuna basarak) yeniden başlat.
Ardından bu hatanın tekrarlanmaması için ayarlardan bilgisayarın dilini türkçeden, ingilizceye al.
Windows 11'i kurduğum gibi aynı sorunu yaşadım, yazdığım şekilde çözdüm.
Şayet laptop kullanmıyorsan bilgisayarı birkaç kez açıp kapat, bir şekilde masaüstüne ulaşabildikten sonra aynı şekilde dili ingilizceye al.
Bilgisayarın dilini İngilizce yaptıktan sonra tam anlamıyla uygulanabilmesi için birkaç defa yeniden başlatman gerekiyor.

Arkadaş benden önce yazmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı