J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 6 Mart 2022 #1 Merhaba, arkadaşlar. Steam gibi uygulamalarda gezinirken görüntü gidip geliyor. Eğer bir şey yapmadan durursam görüntü gitmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2022
Merhaba, arkadaşlar. Steam gibi uygulamalarda gezinirken görüntü gidip geliyor. Eğer bir şey yapmadan durursam görüntü gitmiyor.
KS KS J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 11 Mart 2022 #11 Silinen üye dedi: Bunu yapınca çözülmüş müydü acaba? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yapmadım hocam DDU ile kaldırmadım düzeldi. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bunu yapınca çözülmüş müydü acaba? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yapmadım hocam DDU ile kaldırmadım düzeldi.
ben arabayım vın vın Picopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 131 Yer SOMEWHERE IN NEVADA Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #12 Jainless dedi: Merhaba, arkadaşlar. Steam gibi uygulamalarda gezinirken görüntü gidip geliyor. Eğer bir şey yapmadan durursam görüntü gitmiyor. Genişletmek için tıkla... belki windows up sürücüler kurulmuş olablir Artı 0 Eksi
Jainless dedi: Merhaba, arkadaşlar. Steam gibi uygulamalarda gezinirken görüntü gidip geliyor. Eğer bir şey yapmadan durursam görüntü gitmiyor. Genişletmek için tıkla... belki windows up sürücüler kurulmuş olablir
Ineed Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Aralık 2023 #13 misfit dedi: Gidip gelme süresi saliselik mi yoksa birkaç saniye sürüyor mu? Genişletmek için tıkla... Yeni hazır sistem aldım, Windows 11 kurdum, saliselik gidip geliyor, birkaç kere de ekran gidip geldi nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi
misfit dedi: Gidip gelme süresi saliselik mi yoksa birkaç saniye sürüyor mu? Genişletmek için tıkla... Yeni hazır sistem aldım, Windows 11 kurdum, saliselik gidip geliyor, birkaç kere de ekran gidip geldi nasıl düzeltebilirim?
misfit Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 349 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcılığı 5 Aralık 2023 #14 Ineed dedi: Yeni hazır sistem aldım, Windows 11 kurdum, saliselik gidip geliyor, birkaç kere de ekran gidip geldi nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Halen W11 kullanıyorum fakat problem çözüldü. Kendi kendine mi çözüldü yoksa formattan sonra mı çözüldü bilmiyorum. Yorumu yaptıktan 2 hafta sonra ekran kartmı değiştirmiştim, belki ondan da kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
Ineed dedi: Yeni hazır sistem aldım, Windows 11 kurdum, saliselik gidip geliyor, birkaç kere de ekran gidip geldi nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Halen W11 kullanıyorum fakat problem çözüldü. Kendi kendine mi çözüldü yoksa formattan sonra mı çözüldü bilmiyorum. Yorumu yaptıktan 2 hafta sonra ekran kartmı değiştirmiştim, belki ondan da kaynaklı olabilir.