neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #11 ReloadingData dedi: Windows 11'den bahsediyorsan ben Windows 11 kullanmıyorum henüz Windows 10 dayım. Genişletmek için tıkla... Ona da gelmiş olması gerekiyor çünkü güncellemeler eş zamanlı yayınlanıyor
ReloadingData dedi: Windows 11'den bahsediyorsan ben Windows 11 kullanmıyorum henüz Windows 10 dayım. Genişletmek için tıkla... Ona da gelmiş olması gerekiyor çünkü güncellemeler eş zamanlı yayınlanıyor
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.850 Çözümler 244 16 Mayıs 2023 #12 neXusTS dedi: Ona da gelmiş olması gerekiyor çünkü güncellemeler eş zamanlı yayınlanıyor Genişletmek için tıkla... Onu hatırlamıyorum uzun süre bilgisayarı açmadım zaten.
neXusTS dedi: Ona da gelmiş olması gerekiyor çünkü güncellemeler eş zamanlı yayınlanıyor Genişletmek için tıkla... Onu hatırlamıyorum uzun süre bilgisayarı açmadım zaten.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 17 Mayıs 2023 #13 Bu durum halen geçerli. Güncellemeye rağmen aynı. Bence değişkenlerle alakalı. "explorer.exe" buglu yani hatalarla dolu bir yazılım. Bu uygulamayı aktif sanıyor olduğu için bazen bu moda girmiyordur.
Bu durum halen geçerli. Güncellemeye rağmen aynı. Bence değişkenlerle alakalı. "explorer.exe" buglu yani hatalarla dolu bir yazılım. Bu uygulamayı aktif sanıyor olduğu için bazen bu moda girmiyordur.