Windows 11'e geçeli 1 gün oldu ve dizi izlerken aniden ekran karardı yani simsiyah oldu. İlk başta ESC'ye bastım bir şey olmadı sonra mouse hareket ettirince ekran geri geldi. Sebebi nedir? Windows 11'den mi kaynaklanıyor?
Otomatik ekran kapama açık olabilir mi?
Eki Görüntüle 1319812
Videoyu kullanıcının yaptığı işlemden saymıyorsa uyku moduna alıyordur. 15 dakika olan uyku modu süresini uzatın ve tekrar test edin, muhtemelen 15 dakikanın sonunda uykuya geçmeyecektir.15dk da ama dizi izlerken ekran kapanmaz ki hiçbir işlem yapılmadığız zaman kapanır.
15dk da ama dizi izlerken ekran kapanmaz ki hiçbir işlem yapılmadığız zaman kapanır.
Hiçbir zaman yazana tıklayın siz yine.
Ekranı hareket ettirmediğin için bazen kapanabilir. Çözülürse söyleyin.
Ben şöyle yapayım tekrardan vido izleyim aynı şey olursa hiç bir zamana alayım eğer olmazsa anlarız bu yüzden olduğunu böyle yaparsam kesin olur teşekkürler herkese.Katılıyorum işletim sistemi yeni olduğu için bu tür küçük sorunların olması doğal.
Teşekkürler sizde kolay gelsin.Ya aynı şey olmaması için hiç bir zamana alsan sorun kalmayacak, belki de sıkıntı monitörde sistem yok bir şey yok, size kolay gelsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.