Çözüldü Windows 11'de Epic Games yüklerken "bu yükleme paketi açılamadı" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bkblc

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarım yeni, bugün kullanmaya başladım. Windows 11 Home kurulu bütün güncel sürücüleri yükledim. Epic Games'i yüklemeye çalışırken bu hata ile karşılaşıyorum. 2022'de aynı başlık açılmış ama bende işe yaramadı, Windows sürümüyle mi alakalıdır? Güncel bir çözüm öneriniz var mı?

1762433202931.png

Çözüm
Bilgisayarım yeni, bugün kullanmaya başladım. Windows 11 Home kurulu bütün güncel sürücüleri yükledim. Epic Games'i yüklemeye çalışırken bu hata ile karşılaşıyorum. 2022'de aynı başlık açılmış ama bende işe yaramadı, Windows sürümüyle mi alakalıdır? Güncel bir çözüm öneriniz var mı?

Eki Görüntüle 2599328
Terminali yönetici olarak çalıştırıp, winget install EpicGames.EpicGamesLauncher yazın.
Çıkan bildirime "y" ye basıp entera basın.

Durum nedir?

Eki Görüntüle 2599328
Terminali yönetici olarak çalıştırıp, winget install EpicGames.EpicGamesLauncher yazın.
Çıkan bildirime "y" ye basıp entera basın.

Durum nedir?

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı