Windows 11'de erişilebilir kısayollar nerede?

BrkOz

Megapat
Daha fazla  
Bir instagram videosunda Windows 11 için farklı kısayolların olduğu bir menüyü anlatıyordu. Menüde çok farklı işlevsel kısayollar vardı. Böyle bir erişilebilirlik menüsü bilen var mı?

Windows + U direkt erişilebilirlik ayarlarını açar.
Windows + X başlat simgesine sağ tıkladığında açılan gizli teknik menü (aygıt yöneticisi falan filan)
Windows + A : yapınca açılan menüde sağ alttaki kalem (düzenle) simgesine tıklayın Ekle diyerek videoda gördüğünüz Erişilebilirlik, Ekran Alıntısı, Yansıt gibi gizli tüm kısayolları oraya dizebilirsiniz. Çoğu kişi buranın özelleştiğini bilmez, videolarda genelde burayı fulleyip gizli menü diye anlatıyorlar

Aslında tam olarak böyle değildi. Daha ayrıntılı kısayollar gibi bir menü vardı. Bulamıyorum videoyu, bulsam paylaşacağım. Çok aradım, yapay zekayla da saatlerdir konuşuyorum ama yok.

Örneğin ekjran görüntüsü kısayolu yerine farklı bir kısayol ile daha ayrıntılı özelliklere sahip ekran görüntüsü alabildiğin bir bölüm vardı. Windowsun kendi içinde bir bilgilendirme sayfası açılıyordu, orada ayrıntılı şekilde anlatıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…