Windows 11'de Ethernet bağlantısı yok

Yaisn

Femtopat
Daha fazla  
İnternet olmadan Windows 11'i kurdum. Lakin kurulum bitiminden sonra güncellemeleri yapabilmek için internete ihtiyacım var, bulunduğum yerden dolayı Ethernet bağlayamıyorum. Başka cihazdan Wi-Fi driverini yüklemek gibi bir çözüm yolu varsa paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet olmadan Windows 11'i kurdum. Lakin kurulum bitiminden sonra güncellemeleri yapabilmek için internete ihtiyacım var, bulunduğum yerden dolayı Ethernet bağlayamıyorum. Başka cihazdan Wi-Fi driverini yüklemek gibi bir çözüm yolu varsa paylaşır mısınız?

Hocam telefon ile USB'yi bilgisayara bağlı Wi-Fi sürücüsünü telefona indir sonra indirdiğin dosyayı masaüstüne at kur.

Bu arada laptopmu yoksa masaüstümü kullanıyorsun?

Hocam telefon ile USB'yi bilgisayara bağlı Wi-Fi sürücüsünü telefona indir sonra indirdiğin dosyayı masaüstüne at kur.

Bu arada laptopmu yoksa masaüstümü kullanıyorsun?
Laptop kullanıyorum, lakin telefon iphone olduğundan dediğin mümkün gözükmüyor. Telefon üstünden kablolu bağlantı ile internet paylaşımı yapmayı denedim ama o şekilde de internet bağlantısı kurulmadı. Ek olarak diyelim ki kullanabileceğim bir android buldum wifi sürücüsünü nasıl bulacağım manuel indirmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı