Windows 11'de ev ağı nasıl kurulur?

kebabciOsman

Hectopat
Yer
İstanbul/Avrupa
Ben 4 TB HDD'yi modemin USB'sine taktım. Bir ev ağı oluşturdum. Hem PC, hem TV hem de telefondan HDD'ye ulaşabiliyorum. Bu tarz bir şey mi istedin?

Windows 11'de nasıl ev ağı kuruluyor anlatabilir misiniz? En son Windows 7'de yapmıştım, değişmiş bazı şeyler sanırım bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'de nasıl ev ağı kuruluyor anlatabilir misiniz? En son Windows 7'de yapmıştım, değişmiş bazı şeyler sanırım bulamadım.

Windows'tan hiçbir ayar yapmıyorum. Keenetic modemin içindeki ayarlamaları yaptığınız zaman Windows'un hangi sürümü olursa olsun 7/24 ağlarımda Keenetic diye gözüküyor.

Bu Keenetic modeme mi özel?

Artık çoğu modemde USB özelliği var diye biliyorum. Artık insanlar modem alırken USB, Torrent desteği gibi özelikler aramaya başladı. Ama Keenetic modemi hem özellikleri, hem yazılım desteği bakımından daha başarılı buluyorum.

Artık çoğu modemde USB özelliği var diye biliyorum. Artık insanlar modem alırken USB, Torrent desteği gibi özelikler aramaya başladı. Ama Keenetic modemi hem özellikleri, hem yazılım desteği bakımından daha başarılı buluyorum.

Sağ olun, teşekkür ederim.

Maalesef Windows 11 de ev ağı özelliği yok. Ama bilgisayarlar birbirleriyle daha rahat konuşabiliyor diyebilirim. Windows 7'yi hatırlamıyorum ama Windows 10 da ev ağı sıkıntılıydı. Muhtemelen o yüzden kaldırıldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı