SertanCy
Zeptopat
Daha fazla
- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/drive/folders/1BXCM3Ab4sSqaK4vH8oVdWsGY7B8LJ0IC?usp=drive_link
- RAM
- bigboy 3200 mhz cl22 16gb, diğerinin markazını bilmiyorum, laptopta takılı geldi ama cl değeri ve mhz aynı diye biliyorum
- SSD veya HDD modeli
- NVMe HP EX950 1TB SSD
- Ekran kartı
- RTX 3060 Laptop GPU
- Anakart
- ASUSTeK FX506HM 1.0
- İşlemci
- i5-11400H
ASUS TUF F15 FX506HM
Windows 11 Pro - 23H2
Arıza nedeniyle servise gitti. Serviste anakart değiştirildi. Yeni Windows kurulu geldi. Windows güncellemelerini, ASUS'un yazılı ile sağlanan güncellemeleri, ekran kartı güncellemesini kurdum. Ağırlıklı oyunlarda olmak üzere çeşitli kodlarla mavi ekranlar geliyor. Minidump dosyalarını paylaştım. SFC DISM komutlarını çalıştırdım. Windows üzerinden yapılabilecek testleri yaptım. Harici antivirüsü kaldırdım. Intel ve NVIDIA GPU sürücülerini yeniledim.
Windows 11 Pro - 23H2
Arıza nedeniyle servise gitti. Serviste anakart değiştirildi. Yeni Windows kurulu geldi. Windows güncellemelerini, ASUS'un yazılı ile sağlanan güncellemeleri, ekran kartı güncellemesini kurdum. Ağırlıklı oyunlarda olmak üzere çeşitli kodlarla mavi ekranlar geliyor. Minidump dosyalarını paylaştım. SFC DISM komutlarını çalıştırdım. Windows üzerinden yapılabilecek testleri yaptım. Harici antivirüsü kaldırdım. Intel ve NVIDIA GPU sürücülerini yeniledim.
Son düzenleyen: Moderatör: