Windows 11'de fazla yer kaplayan dosyalar var

engineer_146

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Format attım Windows'un kendi sıfırlama tekniği ile ancak format sonrası yüklediğim uygulamalar kendi şahsi dosyalarım da dahil olmak üzere bir kalan yeri kontrol edeyim dedim. Çok saçma şekilde tüm C diskinin alanı 51GB yer kaplıyor gösterirken disk yönetiminde 263GB doldurulan alan gösteriyor. 210GB nerede nasıl kullanılıyor ben asla anlamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Çok saçma çünkü. Görselleri paylaşıyorum.

Eki Görüntüle 2323497

Dosya Ekleri

• 1728158720000.png
    131,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube'ye windows old klasörünü silme diye yaz arattır. Old klasörü yer kaplıyor onu sil dostum.

Bu bilgisayarı sıfırlayın yöntemi iş görür mü?
Evet iş görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aynısını yap dostum. Bittiğinde C'ye windows.old klasörü gelir onu sil tamamdır.

Hocam bir uygulama kurdum kontrol etmek için. Ve $SysReset isimli bir şeyin çok fazla yer kapladığını gösteriyor bana. O nedir nasıl silinir silinebilir mi anlamadım.

Hocam bir uygulama kurdum kontrol etmek için. Ve $SysReset isimli bir şeyin çok fazla yer kapladığını gösteriyor bana. O nedir nasıl silinir silinebilir mi anlamadım.

Eki Görüntüle 2323558
Format öncesi eski sürümün kurtarma dosyaları onlar. Disk Temizle'den silebilirsin onu. Eğer sorun olursa videodakinin aynısını yap temizce sıfırlanır rahatına bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…